Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Oι α(φελοί) φελείς ευρωκρατικοί λειτουργοί, προσπαθούν να επιβαλλουν αφύσικους νόμους στην Ορθόδοξη Ελλάδα



Επιτέλους τέλος στις α (φελούς) φελείς Ευρωκρατικούς λειτουργούς, που ενώ πληρώνονται πλουσιοπάροχα από τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού για να προωθούν στην Ευρώπη τον πολιτισμό μας και τα δικαιώματά μας, μας αποδεικνύουν, ότι εκεί προβάλλουν μόνο τη... μπουζουκοκουλτούρα, τη... χωριάτικη σαλάτα, το... σουβλάκι και το... συρτάκι, αφού εδώ, στην Ελλάδα, βγήκαν στα «παράθυρα» της τηλεόρασης, για να υποστηρίξουν με ανόητα επιχειρήματα:

  • Την καθιέρωση της αγγλικής στην Ελλάδα, σαν δεύτερη μητρική γλώσσα, τη στιγμή, που στο μεγαλείο της Ελληνικής Γλώσσας, υποκλίνονται όλοι οι λαοί του κόσμου.
(Δεν αντιλήφθηκαν ποτέ την αξία, του πιο πολύτιμου θησαυρού, της ελληνικής γλώσσας, που διδάσκει ιστορία και θέλουν να την κάνουν... οικιακή.
Δεν κατάλαβαν ποτέ, ότι κάθε απώλεια γλώσσας, είναι απώλεια ουσίας κι εμπόδιο στην παιδευτική αναγέννηση του Έθνους μας.
Δε γνωρίζουν, ότι η Αγγλική γλώσσα, έχει κατασκευαστεί με βάση την... Ελληνική!!!
Δε γνωρίζουν, ότι η Ελληνική γλώσσα, γνωρίζει τους νόμους των μαθηματικών και της συμπαντικής δημιουργίας).

  • Την κατάργηση του άβατου του Αγίου Όρους.
(Δεν κατάλαβαν ποτέ, ότι οι μοναχοί και οι γυναίκες δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, διότι είναι σαν το αλάτι με το νερό! Το αλάτι βγαίνει από το νερό αλλά... αν το ξαναρίξεις πάλι μέσα στο νερό, λιώνει και χάνεται!!!)

  • Την καθιέρωση της ιερωσύνης στις γυναίκες, μέχρι το... ύπατο αξίωμα!!!
(Έχω μια μαγκούρα από κέδρο, μόνιμα μέσα στο νερό - καλά βρεγμένη - δηλαδή έτοιμη για κάθε... χρήση).

  • Την «ισότητα», για να δίδεται η γυναικεία σύνταξη στα... 65 χρόνια!!!
(Δεν περίμενε ποτέ κανείς, να εκτεθεί τόσο πολύ, μία «κενοδοξόσοφη» γυναίκα και να προτείνει - μέσω της τηλεόρασης - την «πονηρή» ισότητα, η οποία θα στείλει έτσι, τη διπλά κουρασμένη - στην ουσία δουλεύει δύο οκτάωρα, το ένα χωρίς πληρωμή - και άξια γυναίκα, να πάρει τη σύνταξη στα...65 της χρόνια.) (...απόσπασμα από το βιβλίο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΥΣ, που εκδόθηκε το 2003).

Τώρα έχουμε και την νέα πρόεδρο-βούρλο του ΜΠΑΤΣΟΚ που βγήκε στην σύνταξη στα 51 χωρίς ναχει πατήσει το πόδι της στη δημόσιοα υπηρεσία, που ΥΠΟΤΊΘΕΤΑΙ ΕΡΓΑΖΌΤΑΝ, και ωρύεται να πάει η σύνταξη στα 65!!! ε!!! κύριε πρόεδρε θα το πώ δεν αντέχω: την διακορεύεις ή όχι;

Η άγνοια - για το τι συμβαίνει γύρω τους - φθάνει στα όρια της ηλιθιότητας.
Βλέπετε η όραση και η γλώσσα ανήκει σε όλους αλλά η αντίληψη πια σε πολύ λίγους!!!