Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Οι θεσμοί λεηλατήθηκαν. Οι ναοί της δημοκρατίας καταλήφθηκαν από τους υπερεθνικούς κολλυβιστές



Ενώ οι λεωφόροι των πληροφοριών κοστίζουν δισεκατομμύρια δολάρια, οι πραγματικές ανάγκες του ανθρώπου όχι μόνο δε λύνονται, αλλά δε γνωρίζουμε και σε τι είδος ανθρώπων δίνουμε τις νέες οικονομικές και πολιτικές εξουσίες μέσω αυτών των τεχνολογιών.

Η παγκόσμια οικονομία οδηγείται σε ασφυξία από την παραοικονομία και τους πολιτικούς τυχοδιώκτες-λαμόγια που μετατρέπουν κάθε ζωντανό οργανισμό σε νεκρό χρήμα. Η οικονομική κατάρρευση περιφέρεται απειλητικά μέσα σε μια γενικευμένη αποθάρρυνση.

Τα ταξί μπορεί να είναι άδεια, όμως γέμισαν τα λεωφορεία, το ΜΕΤΡΟ και για να μπείς στον «ηλεκτρικό» πρέπει να έχεις... «μέσον»!!!

Το χρηματιστηριακό «ΚΡΑΧ» είναι πλέον στον ορίζοντα.

Η ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων κρέμεται, σαν «σπάθα του Δαμοκλή», πάνω από τα κεφάλια των εργαζόμενων.

Τα τεράστια κύματα ακριβείας και η αλματωδώς αυξανόμενη ανεργία, σαρώνουν όλη την παγκόσμια αγορά.

Σε λίγο καιρό οι πεινασμένοι θα βγουν στους δρόμους... κι όποιον πάρει ο… χάρος.

Οι οικονομικοί θεσμοί της Αμερικής, δοκιμάζονται σε υπερβολικό βαθμό.

Το δημόσιο χρέος της, είναι περίπου δύο τετράκις-εκατομμύρια δραχμές περίπου (2.000.000.000.000.000), ενώ αν προστεθεί και το ιδιωτικό, το εθνικό χρέος της φθά-νει σχεδόν τα έξι τετράκις-εκατομμύρια δραχμές (6.000.000.000.000.000). (Aπόσπασμα από το βιβλίο μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ, που εκδόθηκε το 2003 και βρίσκεται ΔΩΡΕΑΝ στο e-books-gr.blogspot.gr μαζί με το βιβλίο που αποκαλύπτει την δράση της εταιρείας ΣΚΟΠΙΑ η οποία ψευδόμενη ασυστόλως, εμπορεύεται με ελεεϊνό τρόπο τον λόγο του Θεού).



Για να ξεχρεώσει, πουλάει φονικά όπλα, «δημιουργώντας» πολέμους, σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.

Μην ξεγελαστείτε, αν σας πούν, ότι επειδή κέρδισε τον πόλεμο των άστρων, έχει στη διάθεσή της τους δορυφόρους, από όπου έχει απίστευτα έσοδα. Διότι ναί, οι τηλεπι-κοινωνίες φέρνουν τεράστια έσοδα, αλλά τις εταιρίες τηλεπικοινωνιών τις έχουν οι Σιωνιστές Εβραίοι!!! Η Αμερική χρωστάει και καταρρέει!!!

Κανείς πια δε μπορεί να ζήσει την καθημερινότητα με αξιοπρέπεια. Άνθρωποι αυτοκτονούν, οικογένειες διαλύονται, διότι δεν κατάλαβαν ποτέ, ότι το χρέος, είναι μία μορφή υποτέλειας.

Οι πιστωτικές «κάρτες-παράδεισος» μετατράπηκαν σε «δόσεις-κόλαση»!!!
Όλος ο εμπορικός κόσμος είναι πελαγωμένος. Οι μικρές επιχειρήσεις πνίγονται στη «θάλασ-σα» των χρεών, κλείνουν με ρυθμό γεω-μετρικής προόδου και η αγορά «καλύπτεται» με... ακάλυπτες επιταγές. Οι μεγαλο-μπακάληδες Εβραίοι εξαγοράζουν τους τελευταίους μικρούς παντοπώλες και όχι μόνο. Οι τελευταίοι ενοικιαστές, τρέχουν να πάρουν το «τυροδάνειο», χωρίς να βλέπουν την «τραπεζοφάκα».

Οι μεγάλες πολυεθνικές επιχειρήσεις και οι διεθνείς τράπεζες υπερισχύουν σε δημιουργική δύναμη των εθνικών κυβερνήσεων!!!

Όλοι αντιλαμβανόμαστε, ένα παγκόσμιο οικονομικό αλαλούμ!!!

Και η λέξη εξουσία, είναι συνυφασμένη με τις λέξεις πληροφορία (κοινώς λεγόμενη ρουφιανιά) και χρήμα!!!

Η πλουτοκρατία έδωσε τη σκυτάλη στην κλεφτοκρατία και οι «κλέφτες των λαών» μας εξασθένισαν με τους Πολέμους, τους Εξοπλισμούς, τα Μεγάλα έργα, τα Νέα αυτοκίνητα, τα ΚΑΖΙΝΟ, το Χρηματιστήριο και γενικά τον τζόγο, τα Νέα επενδυτικά ανασφαλή ιδιωτικά και κρατικά προγράμματα, τις Πιστωτικές κάρτες, τα «Τυροδάνεια», τις Τηλεπικοινωνίες, την Αγορά ειδών πληροφορικής και την Πολυτέλεια.

Γι’ αυτό ο λαός πεινάει.
(Ιδιαίτερα τώρα, που «μας έδωσαν» τους Ολυμπιακούς αγώνες και μας χρέωσαν, με τρία τρισεκατομμύρια (3.000.000.000.000) δραχμές, ο λαός θα πεινάσει ακόμη περισσότερο).

Και οι συνταξιούχοι όμως γεμάτοι από άγχος:

  • Προσπαθούν με τους «μισθούς πείνας», να εξασφαλίσουν με αξιοπρέπεια τα προς το ζην και τα έξοδα… κηδείας.
  • Απειλούνται με μεγαλύτερη μείωση των αποδοχών τους κι επειδή με τις πράξεις του το κράτος έκανε τα ταμεία τους να οδεύουν προς την πτώχευση, όσοι μπορούν...
  • Αναγκάζονται να κάνουν ιδιωτικές ασφαλίσεις, για να πάρουν πρόσθετη σύνταξη (που - κατά τη γνώμη μου - δε θα την πάρουν ΠΟΤΕ, διότι μέχρι τότε, οι ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΣ ασφαλιστικές εταιρίες, θα έχουν  πτωχεύσει!!!)
Διότι πρέπει, να γίνει «μετάγγιση κεφαλαίων» προς τις Ευρωπαϊκές χρηματαγορές και να πλουτίσουν ακόμη περισσότερο οι άπληστοι, αναποτελεσματικοί, παράφρονες και ανώριμοι κυβερνήτες-πιόνια, που γνώριζαν - χρόνια πριν - τις υπέρογκες αυξήσεις του «ασφαλιστικού» κι αγόραζαν μετοχές ασφαλιστικών εταιρειών.

Γι’ αυτό, ζητούν να ασφαλιστούν υποχρεωτικά όλα τ’ ακίνητα ή αυξάνουν όσο θέλουν τα ασφάλιστρα αυτοί οι ανόητοι και δίγλωσσοι πολιτικοί, που προσπαθούν ν’ αποκτήσουν περισσότερη περιουσία, δόξα και τιμές, αγνοώντας επιδεικτικά τι σημαίνει πολιτισμός, δημόσιο ήθος, πολιτική ευθύνη κι εθνική συνείδηση.