Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Προσοχή στους δολοφόνους της αληθινής Αλήθειας και της πραγματικής Δημοκρατίας

Ελληνίδα, Έλληνα, Χριστιανοί Ορθόδοξοι....

Θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή να μη λαμβάνετε καθόλου υπ’ όψη σας:

  • Κάποιες βλακοφιλολογίζοντες ορθοδοξοκάπηλες και πατριδοκάπηλες «καναλο-μαριονέτες» που την ημέρα κινούνται κι εκφωνούν λαμπρούς λόγους για την πατρίδα και την ορθοδοξία σύμφωνα με το σενάριο που έχει γραφτεί γι’ αυτές από τους Σιωνιστές Μασόνους για να το απαγγείλουν από το «βήμα» που διαθέτουν, το βράδυ εξυμνούν το διάβολο με τις σατανικές διαφημίσεις που προβάλλουν, το απόγευμα πουλάνε «πολιτικά μπιχλιμπίδια»  και τα Σαβατοκύριακα πουλάνε συνταξιοδοτικές λύσεις και προσδοκίες στους φτωχούς, ανήμπορους, ή ανάπηρους συνταξιούχους μέσω των ακριβότερων χρεώσεων του Ο.Τ.Ε. (Ξύπνα Λαέ! Πάλι σε κοροϊδεύουν!).
  • Κάποιους δοκησίσοφους, ανόητους μπουρδολόγους, άθεους δηλητηριασμένους από την απιστία, ανθέλληνες, αντορθοδόξους, αιρετικούς και ουτοπιστές, ή
  • Κάποιους άλλους αργόσχολους, που - προσπαθώντας να δημιουργήσουν μία κοινωνία-σούπα - γυρίζουν από «κανάλι» σε «κανάλι» με καρφιτσωμένα χαμόγελα και μέσα από το σκοταδιστικό λεξιλόγιό τους, βρίσκουν λέξεις και φράσεις, για να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις, για να δικαιολογήσουν τα... αδικαιολόγητα, για να χτυπήσουν τις πικρές - γι’ αυτούς - αλήθειες και να κοροϊδέψουν τους Γνήσιους Ορθόδοξους Χριστιανούς και την Ορθοδοξία μας.
Γι’ αυτά τα «ψώνια» της καιροσκοπίας, γι’ αυτούς τους ανόητους και αόρατους σκοταδιστές Σιωνιστομασόνους, που:
  • Καταργούν τον πολιτισμό.
  • Καθορίζουν νέες πολιτιστικές μορφές, αυξάνοντας έτσι την αποξένωση του πληθυσμού και δημιουργώντας ταυτόχρονα το βαρβαρισμό και
  • Δολοφονούν την ελπίδα, διδάσκοντας ότι «δεν υπάρχει πουθενά η αλήθεια» και
τους επιπόλαιους και προδότες πολιτικούς, που κάνουν τη δική τους περιουσία σε βάρος της περιουσίας των λαών, νομίζοντας ότι στο τέλος θα την απολαύσουν, έχουμε ήδη έτοιμα τα… τενεκεδένια «στέμματα και σκήπτρα της ανοησίας».

Γι’ αυτό, ΑΓΝΟΗΣΤΕ τους, σαν να μην υπάρχουν.