Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Ξύπνα Ελληνικέ ορθόδοξε Λαέ

Αγαπητοί ορθόδοξοι χριστιανοί.


Μαύρα σύννεφα διαβολικής καταστρεπτικής καταιγίδας διακρίνονται στον ορίζοντα. Αρχίζουν να φυσάνε βίαιοι άνεμοι.

Η Ελλάδα κινδυνεύει:
·         Η ύπαιθρος χώρα αποδιοργανώθηκε τελείως.
·         Τα χωριά ερήμωσαν.
·         Οι Έλληνες έγιναν δουλοπάροικοι στις επιχειρήσεις των μεγάλων πόλεων.
·         Οι ξένοι αγοράζουν τα πάντα.
·         Η παραγωγή φυτικών και ζωικών προϊόντων δεν επαρκεί για να μας θρέψει σε επερχόμενο πόλεμο, αφού κάνουμε εισαγωγή ακόμη και το γάλα των παιδιών μας!!!
·         Η τοπική αυτοδιοίκηση στα χωριά συρρικνώθηκε, για να διοικούν οι άγνωστοι εξαρτημένοι από-κομματικοί κι εγκάθετοι κεχρισμένοι, αντί των άμεσων γνωστών φίλων και συγχωριανών.
·         Η Ελληνική παιδεία εξαφανίζεται.
·         Η ιστορία παραχαράχτηκε και οι Σκοπιανοί ονομάζονται… Μακεδόνες!!!
·         Η έννοια του Πολέμου και της Ανδρείας ξεφτιλίζεται.
·         Το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων καταπατείται.
·         Οι ηλιθοποιοί και οι αγράμματοι - θρασείς δημοσιογραφίσκοι, εξευτελίζουν διαρκώς την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Αντιλαμβάνεστε όλοι ότι ταλαιπωρούμαστε:
·         Από δειλούς, λαοπλάνους και απατεώνες κυβερνητικούς ηγετίσκους, που βρίσκονται ανάμεσά μας και νομίζουν ότι θα γλιτώσουν από τις επερχόμενες φωτιές του χάους.
·         Από τον πόλεμο, που γίνεται στην πίστη μας, από τους συμβιβασμούς, τις συμπροσευχές και τις αιρετικές συνελεύσεις των θρησκευτικών ηγετών μας.
·         Από αυτό το σφιχταγκάλιασμα του ψεύδους, τη διαστρέβλωση της αλήθειας, την πνευματική αφυδάτωση, τα συμβόλαια με το θάνατο, τις συμφωνίες τους με το διάβολο και την αγορά οικοπέδων στην... κόλαση, από τους θεσμοθετημένους - θρησκευτικούς και κυβερνητικούς - «ηγέτες» μας.

Πρέπει όλοι να ξυπνήσουμε πνευματικά νωρίς και ν’ αποδείξουμε την πίστη μας για την πατρίδα και το Χριστό, τον Μεγάλο Θεό μας, διότι: «Της σιωπής το κρίμα είναι φοβερό» λέει ο Μέγας Βασίλειος ενώ ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος προσθέτει: «Ο μη λέγων την αλήθεια, είναι υπεύθυνος του αίματος», δηλαδή της σφαγής των πλανεμένων. «Είναι καιρός του λαλείν, αλλ’ ου του σιγείν», όπως λέει και ο Άγιος Θεόδωρος ο Στουδίτης

Είναι λοιπόν, καιρός ομολογίας πίστης και προετοιμασίας μαρτυρίου. Είναι καιρός να προβάλλουμε σθεναρή αντίσταση, για να προστατεύσουμε το Έθνος και την Εκκλησία μας και να προετοιμαστούμε για μακροχρόνιο και δύσκολο πνευματικό και σωματικό αγώνα αντίστασης, διότι η προοπτική της ανθρωπότητας είναι μια διαρκώς εντεινόμενη διεθνής αναρχία κι η παγκοσμιοποίηση - αν τελικά γίνει - θα μείνει στην ιστορία ως άλλη μια καμπή στην ανθρώπινη υποτέλεια.

Είναι καιρός όλοι οι Έλληνες πολίτες, οι αστυνομικοί, οι στρατιωτικοί και οι πολιτικοί, που ακόμη εμφορούνται από τις Ελληνορθόδοξες παραδόσεις, να αγωνιστούμε εντονότερα, για τη ματαίωση των σχεδίων της νεοταξικής παγκοσμιοποίησης, του παπισμού και των άλλων διεθνών σκοτεινών κυκλωμάτων και να συνεργαστούμε στενότερα, για τη δημιουργία νέου πολιτικού και κοινωνικού ύφους και ήθους, σύμφωνα με τα φωτεινά παραδείγματα των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας μας.

Είναι καιρός να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας, για την ενδοτική στάση της πολιτικής μας ηγεσίας στις ξένες πιέσεις και για τον επιπόλαιο, απαράδεκτο και αντιλαϊκό τρόπο, με τον οποίο χειρίζεται τα εθνικά, τα εκπαιδευτικά και τα κοινωνικά προβλήματα του λαού.

Είναι καιρός ν’ αναλάβουμε κι εμείς ατομικά την ευθύνη για τη σωτηρία μας, ν’ αρνηθούμε τη νέα ταυτότητα με το διαβολικό χάραγμα, που θα μας κάνει σκλάβους, επειδή οι σκοτεινές δυνάμεις, κατόρθωσαν κι εξαγόρασαν ποιμένες και ν’ απομακρυνθούμε, όχι μόνον από τους δηλωμένους άθεους οικουμενιστές, αλλά κι από τους «αχρικαιρίτες», που κοινωνούν μαζί τους.

Είναι καιρός να συνειδητοποιήσουμε ότι ελάχιστοι άνθρωποι βρίσκονται σε επαγρύπνηση κι ετοιμότητα, για ν’ αντισταθούν στους απάνθρωπους ρυθμιστές, που ελέγχουν τις τύχες του κόσμου και ότι το κράτος - ενώ μπορεί - δεν θέλει να ασκήσει τους τεράστιους μύες του, για να σταματήσει τη λαίλαπα των σιωνιστομασόνων.

Είναι καιρός να καταργήσουμε τα ΒΡΩΜΙΚΑ και ΕΜΕΤΙΚΑ τηλεοπτικά κανάλια, περιοδικά, εφημερίδες και άλλα μέσα, που προβάλλουν όλη τη διαστροφική διδασκαλία του σατανά.

Είναι καιρός να προχωρήσουμε εμπρός, μαζί με τους Γνησίους Ορθοδόξους Χριστια-νούς, τους ταπεινούς κληρικούς και τους μοναχούς μας, με όπλα την πίστη και την αγάπη μας στο Θεό και την «θωράκιση» του μυαλού μας. Όλοι εμείς, σαν «παιδιά του Αληθινού Θεού, του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού», έχουμε αιώνια και άφθαρτη κληρονομιά και πρέπει ν’ αγωνιστούμε γι’ αυτή. Έχουμε την πίστη και τη ζωή, το Δόγμα και την πράξη, που είναι ενωμένα και δεν τ’ αφήνουμε να φθαρούν, διότι τότε φθείρεται η ζωή, φθείρονται όλες οι δυνάμεις της ψυχής κι έχουμε μια διεφθαρμένη κοινωνία ανθρώπων, πλανεμένη, αιρετική, σκοτεινή κι εμπαθή κι έτσι, αφού έχουμε μια διεφθαρμένη εκκλησία, αυτή δεν είναι καν Εκκλησία.

Είναι καιρός λοιπόν, να αξιοποιήσουμε τη δύναμή μας, διότι είμαστε σαν το αυτοκίνητο, που είναι γεμάτο βενζίνη, έτοιμο να ξεκινήσει για τον προορισμό του. Αυτό που μας λείπει, για να ξεκινήσουμε, είναι ο σπινθήρας. Τη δύναμη λοιπόν, την έχουμε μέσα μας. Ας ανάψουμε λοιπόν το σπινθήρα, που θα μας βοηθήσει να πάρουμε την απόφαση, να συμμετέχουμε ενεργά στον αγώνα της Εκκλησίας του Θεού.

Πρέπει, όλοι οι χριστιανικοί λαοί, να αισθανθούμε βαθιά την ανάγκη, να ξαναγυρίσουμε στις ηθικές αρχές, στην πίστη και στη Θρησκεία, που εντέχνως μας απομάκρυναν, οι απόγονοι των σταυρωτών του Σωτήρα Χριστού και Μεγάλου Θεού μας.
Και πρέπει οπωσδήποτε να ξεσηκωθούμε, για όλα αυτά τα σοβαρά ζητήματα, διότι ποτέ άλλη φορά ο άνθρωπος, δεν διέτρεξε τέτοιο και τόσο σοβαρό κίνδυνο.

Κι αν όλοι οι λαοί τινάξουμε τον λήθαργο της αναισθησίας, ξεσηκωθούμε και δεν θελήσουμε να εφαρμοστούν οι άδικοι νόμοι, ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.

Πρέπει, ο κάθε άνθρωπος να αφυπνισθεί, να έλθει σ’ επίγνωση του εαυτού του και ν’ αναζητήσει τον τελικό προορισμό του, που είναι η μέλλουσα αιώνια ζωή.

Ας χαρούμε λοιπόν κι ας αγαλλιάσουμε όλοι εμείς, που:
  • Θα μας καταδιώξουν, όπως εξεδίωξαν και τους προφήτες, πριν από μας.
  • Θα μας ντροπιάσουν.
  • Θα πουν κάθε κακό λόγο εναντίο μας, λέγοντες ψέματα.
  • Θα μισηθούμε απ’ όλους, για τ’ όνομα, του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και Μεγάλου Θεού μας,
διότι για τον πιστό Ορθόδοξο Χριστιανό, δεν υπάρχει ούτε θάνατος, ούτε καταστροφή και διότι ο μισθός μας, θα είναι πολύ μεγάλος στους ουρανούς,

Αν καταφέρουμε να είμαστε μαζί με το Θεό, δεν θέλουμε τίποτε άλλο, διότι Εκείνος, είναι Όλα.

Η Αγία Γραφή μας διδάσκει ότι υπάρχει μόνον ένας δρόμος για να δραπετεύσουμε έξω από το θηριώδες σύστημα του σατανά. Αυτός ο Δρόμος είναι ο Ιησούς Χριστός. Ας ελπίσουμε λοιπόν, μόνο στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, που έρχεται επί των νεφελών του ουρανού, με μεγάλη δύναμη και δόξα.

Κι ας αγρυπνούμε, διότι δε γνωρίζουμε, πότε θα έρθει κι ας λάμψει το φώς των έργων της πίστης μας, μπροστά από τους ανθρώπους, για να δοξάσουμε τον Πατέρα μας, που είναι στους Ουρανούς.

Ας ετοιμαστούμε - εκτός από κάποιους «δηλωμένους» προδότες - για Νέες Θερμοπύλες, για νέους Ζαλόγγους, για νέους Τύμβους δόξας και Ελληνοπρεπούς Μεγαλείου, διότι πάνω από τα κεφάλια μας, θα στέκονται Άγγελοι, Αρχάγγελοι και τα ένδοξα Θεία Πνεύματα, που δόξασαν το Θείο και προρρημένο Μεγαλείο.

Με την Αγάπη, την Πίστη στην Πρόνοια του Θεού, τη Μετάνοια, την Εξομολόγηση και τη Θεία Κοινωνία, ας προσπαθήσουμε να αναβιβάσουμε κι άλλους χριστιανούς αδελφούς και ομολογητές του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, στο όχημα «Νέα Κιβωτό Σωτηρίας», που - με οδηγό το Πνεύμα το Άγιο - θα μας οδηγήσει στον αιώνιο ουράνιο παράδεισο.

Ορθόδοξε Ελληνικέ Λαέ,

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ και ο πατρικός θησαυρός της Ορθοδόξου αμωμήτου πίστης μας, από τους κενόδοξους και τους ανόητους, τους τερμίτες και τους σαλίγκαρους, τους δειλούς και τους ριψάσπιδες, τους αρνησιπάτριδες και τους λιποτάκτες, τους γραικύλους και τους «εφιάλτες».


Ελληνικέ ορθόδοξε Λαέ,

Στις μέρες μας οι φιλεβραϊκοί φορείς και οργανώσεις με διεθνιστικό προσανατολισμό, ασκούν πιέσεις προς πάσαν κατεύθυνση για την απαγόρευση του βιβλίου αυτού που ταράσσει συνθέμελα τον Εβραιοσιωνισμό και τους εχθρούς της ορθοδοξίας και της Πατρίδας μας.

Επιχειρούν δηλαδή να φιμώσουν αυτή την ασυμβίβαστη, ορθόδοξη και πατριωτική φωνή.

Εσύ δεν θα κάνεις απολύτως τίποτε για την τελική επικράτηση του Χριστού και των Ελληνικών αξιών μας;

Ο Λόγος του Θεού, ο οποίος περιέχει τις υποσχέσεις και απειλές δεν είναι νεκρό γράμμα, αλλά ζωντανός και δραστικός.


Ελληνικέ ορθόδοξε Λαέ,

Ζούμε σε ημέρες εποχής Νώε. Όπως τότε, έτσι και σήμερα οι άνθρωποι δεν θέλουν να ακούσουν τον λόγο του Θεού.

Κλείνουν τ’ αυτιά τους στο Θεό και τ’ ανοίγουν στο διάβολο.

Κλείνουν τ’ αυτιά τους στους πατριώτες και τ’ ανοίγουν στους Σιωνιστές Μασόνους ή τους ορθοδοξοκάπηλους.

Κλείνουν τα μάτια και τ’ αυτιά στους Γνησίους Ορθοδόξους Χριστιανούς και τ’ ανοίγουν στους Σιωνιστές Μασόνους η Ορθοδοξοκάπηλους.

Ελληνορθόδοξε Λαέ,

Έρχεται η ημέρα του Κυρίου, κατά την οποία θα κρίνει τον κόσμο. Και θα έλθει ξαφνικά σαν τον κλέφτη μέσα στην νύχτα. Εκείνη την ημέρα οι ουρανοί με βοή και πάταγο θα εξαφανιστούν και τα ουράνια σώματα αφού καούν θα διαλυθούν και η γή και τα έργα που έγιναν σ’ αυτή θα κατακαούν. Αφού όλα τελειώνουν πρέπει να γίνουμε καλύτεροι σε χάρη και γνώση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

Σύμφωνα με τους φυσικούς επιστήμονες το σύμπαν διαστέλλεται με τρομαχτική ταχύτητα η οποία ελλατώνεται σταδιακά λόγω της βαρυντικής έλξης των στοιχείων. Μετά την επικράτηση της βαρυντικής έλξης το σύμπαν θα αρχίσει να συστέλλεται και θα φτάσει στο μηδέν, απ’ όπου άρχισε η δημιουργία του και θα κατακαούν όλα, λόγω της μεγάλης θερμοκρασίας των δισεκατομμυρίων βαθμών Κελσίου!!!

Ελληνικέ ορθόδοξε Λαέ,

· Ξύπνα πνευματικά!

· Ξεσηκώσου!

· Κλείσε τη σατανική τηλεόραση, που σου αφαιρεί το διάλογο!

· Διάβασε, μελέτησε και κήρυξε το Ευαγγέλιο του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και Θεού μας σε όλη την οικουμένη.

· Κάνε συγκεντρώσεις στο σπίτι σου, στα σπίτια των συγγενών σου, των φίλων σου!

· Συνομίλησε με τους γείτονές σου!

· Μάθε την αλήθεια για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο και ξεσηκώσου!!!

Κάτι γίνεται, έξω από την πόρτα του σπιτιού, όλων μας.


Ξύπνα πνευματικά και αναρωτήσου, μήπως είμαστε ήδη αιχμάλωτοι στη χώρα μας και δεν το γνωρίζουμε;

Δυστυχώς, η τεράστια πλειοψηφία των ανθρώπων, θα κρατηθεί μακριά από την Αλήθεια.

Μερικοί, θα παραμείνουν απαθείς και κτηνωδώς αδιάφοροι, ενώ άλλοι, τρομοκρατημένοι και ψυχικά τραυματισμένοι, θα βρεθούν σε απόγνωση και θα προσπαθήσουν να τα διαψεύσουν.

Όμως, στο άμεσο μέλλον θα επιβεβαιωθούν όλα όσα αναφέρονται εδω.

· πιο σημαντικά
· πιο ανησυχητικά
· πιο συγκλονιστικά και
· πιο τρομακτικά γεγονότα για την ανθρωπότητα.

 Ορθόδοξε Ελληνικέ Λαέ,



Οφείλουμε όλοι μας να θυσιάσουμε τα ΠΑΝΤΑ, αφού εκατομμύρια Ήρωες, Μάρτυρες και Μεγαλομάρτυρες θυσιάστηκαν για την πατρίδα και την πίστη μας. Γέμισε λοιπόν ασφυκτικά τις Εκκλησίες κάθε Κυριακή και Γιορτή - μαζί με τα παιδιά σου - και απαίτησε από τους ιερείς, να μάθεις ΟΛΗ την αλήθεια, για το τι γίνεται στις μέρες μας. Πήγαινε και στους Έλληνες βουλευτές των περιφερειών σου και απαίτησε, να σε αντιπροσωπεύουν επάξια στη βουλή (όσο υφίσταται) και να είναι πιο «επιθετικοί».


Απαίτησε την αλήθεια για την Ορθοδοξία.
Απαίτησε την αλήθεια για την Οικογένειά σου.
Απαίτησε την αλήθεια για την πατρίδα μας.
Απαίτησε την αλήθεια για το Δημιουργό Θεό μας.
Πάρε κι εσύ τις ευθύνες σου. 

Απαιτείται αυτενέργεια κι αυστηρά λογική συγκρότηση της σκέψης, του λόγου και των πράξεών σου. Σταμάτα επιτέλους να είσαι αποβλακωμένος ΤΗΛΕΔΟΥΛΟΣ και να περιμένεις από κάποιους ανύπαρκτους εθνομεσσίες να ευδοκήσουν να σε σώσουν.

Μπορείς σε αυτόν τον «καινούργιο κόσμο», που ξημερώνει, να υψώσεις κι εσύ τη φωνή σου και ν’ αλλάξεις τα πράγματα.

Άναψε κι εσύ ένα κερί στο… σκοτάδι που προσπαθούν να μας επιβάλλουν.

Και να 'σαι σίγουρος ότι το Πνεύμα το Άγιον, θα είναι ο οδηγός μας και θα κατακαίει κάθε σατανοκίνητο αντίδραση του κακού κατά της Εκκλησίας Του.


 Εύχομαι να βάλει ο Θεός... έγκαιρα το Χέρι Του.

Εσύ ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ και βροντοφώναξε

στον αχρείαστο αντίχριστο!

Και δόξασε 

τον μοναδικό ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ

Aπό το βιβλίο μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ, που εκδόθηκε το 2003 και βρίσκεται ΔΩΡΕΑΝ
στο e-books-gr.blogspot.gr μαζί με το βιβλίο που αποκαλύπτει την δράση της εταιρείας ΣΚΟΠΙΑ η οποία ψευδόμενη ασυστόλως, εμπορεύεται με ελεεϊνό τρόπο τον λόγο του Θεού.