Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016

Να! αυτός είναι ο προφητευόμενος και αχρείαστος Αντίχριστος

Σας αποκαλύπτω το όνομα και το πρόσωπο του Αντιχρίστου


Πατήστε πάνω στην αριστερή εικόνα για να ανοίξει.


Ποιός είναι όμως αυτός ο συγκεκριμένος άνθρωπος;  

Ποιός είναι ο προφητευόμενος ερχόμενος Αντίχριστος;
Ο ερχόμενος Αντίχριστος είναι ο David Mayer de Rothschild.

Στην Ελληνική μετάφραση του ονόματός του που χρησιμοποιείται από όλα τα ΜΜΕ το David de Rothschild (Χωρίς το mayer) σημαίνει ΔΑΒΙΔ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΣΠΙΔΑ.
  ΔΑΒΙΔ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΣΠΙΔΑ=666 βάσει των εληνικών αριθμογραμμάτων.
David de Rothschild.
ΔΑΒΙΔ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΣΠΙΔΑ=666

One world. One currency. One leader. David Mayer de Rothschild  
Ο ερχόμενος Αντίχριστος είναι ο David Mayer de Rothschild.

Ναι καλά διαβάζετε και θα σας το αποδείξω αμέσως τώρα και θα εκπλαγείτε όλοι.
 
Εδώ συμβαίνει κάτι θεϊκό, συγκλονιστικό!!!
Άν γράψουμε το όνομα του David Mayer de Rothschild, με ελληνικά γράμματα όπως το προφέρουμε,  δηλαδή, αν γράψουμε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
 http://www.lexarithmos.gr/?page_id=104, το όνομα του David Mayer de Rothschild ώς ακολούθως:
ΔΑΒΙΔ ΜΑΥΕΡ ΝΤΕ ΡΟΘ TΣΑΙΛΝΤ, εμφανίζεται....δεν μπορώ να το πιστέψω, πραγματικά και θα το δείτε κι εσείς ένα παράξενο θέαμα....που θα σας συγκλονίσει, εμφανίζεται ένας σταυρός, ανάμεσα στα γράμματα του όνοματος του Αντιχρίστου  ροθtσαιλντ!
Δείτε το σε μεγαλύτερους χαρακτήρες ροθtσαιλντ
(σε μερικά κινητά, ο σταυρός φαίνεται ώς t)
 

Όμως και στο Χξς παρεμβάλεται το οφιοειδές γράμμα ξ ανάμεσα από τα γράματα Χ και ς, της λέξης Xριστός και δημιουργείται το Χ----ξ------ς,=χξς=666. (Ο αντίχριστος θέλει να "πάρει την θέση" του Σωτήρα και Μεγάλου Θεού Ιησού Χριστού στη γή, κατά τον ίδιο τρόπο, που ήθελε να είναι σύνθρονος με τον Τριαδικό Θεό στον Ουρανό. 

Το είχε πεί στους Ιουδαίους ο Χριστός στο Ιωά Ε 43: "ἐγὼ ἐλήλυθα ἐν τῷ ὀνόματι τοῦ πατρός μου, καὶ οὐ λαμβάνετέ με· ἐὰν ἄλλος ἔλθῃ ἐν τῷ ὀνόματι τῷ ἰδίῳ, ἐκεῖνον λήψεσθε").
 
Συγκλονίστηκα, όταν έγραψα το όνομά του και....εμφανίστηκε ο σταυρός ανάμεσα στο όνομά του και ο αριθμός 1692=18=6+6+6=666


Δείτε το: ΔΑΒΙΔ ΜΑΥΕΡ ΝΤΕ ΡΟΘ TΣΑΙΛΝΤ = 1692

Αποκ Ιωα. ΙΓ'18:  Ώδε η σοφία εστίν. ο έχων νούν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου, αριθμός γαρ ανθρώπου εστίν, και ο αριθμός αυτού χξς (666) αριθμός του ανθρώπου είναι ο 1692=1+6+9+2=18=6+6+6=666!!!

Εμφανίζεται ο σταυρός ανάμεσα στο όνομα του
ΔΑΒΙΔ ΜΑΥΕΡ ΝΤΕ ΡΟΘ TΣΑΙΛΝΤ (David Mayer de Rothschild)

 Πατήστε πάνω στην αριστερή εικόνα για να ανοίξει.
 
 

Δείτε το και μόνοι σας:  Γράψτε εδώ: http://www.lexarithmos.gr/?page_id=104,
μόνο την λέξη ΤΣΑΙΛΝΤ και θα δείτε ότι ο σταυρός δεν εμφανίζεται.


Γράψτε μετά, εδώ: 
 http://www.lexarithmos.gr/?page_id=104,  
ξανά ολόκληρο το όνομά του ΔΑΒΙΔ ΜΑΥΕΡ ΝΤΕ ΡΟΘ TΣΑΙΛΝΤ  και θα δείτε ότι ο σταυρός εμφανίζεται πάλι:

δαβιδ μαυερ ντε ροθtσαιλντ =1692=18=6+6+6=666

Kαι μη πεί κάποιος ότι το ταφ (τ) γίνεται πάντα σταυρός, διότι έχουμε μέσα στο όνομα του Ροτσαιλντ και το ντε, όπου μέσα στο ντε υπάρχει το ταφ (τ) το οποίο όμως εμφανίζεται κανονικά ώς τ. 

Επίσης αν γράψετε και την φράση ΝΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, όπου υπάρχουν δύο ταφ (τ) δεν εμφανίζεται κανένας σταυρός, γιατί απλά δεν είναι όνομα

Το ξαναεπισημαίνω: Ο σταυρός παρουσιάζεται μόνο στο όνομα του Αντιχρίστου, όπως εμφανίστηκε το οφιοειδές γράμμα ξ, ανάμεσα στην λέξη Χριστός...Χ--ξ--ς

Ο Χριστός μας δείχνει ποιός είναι ο αντίχριστος και παρεμβάλεται ο σταυρός στο όνομά του, όπως έχει μπεί και το οφιοειδές γράμμα ξ στην Λέξη Χριστός και βγαίνει το χξς (Χ--ξ--ς).

Στην Ελληνική μετάφραση του ονόματός του που χρησιμοποιείται από όλα τα ΜΜΕ το David de Rothschild (Χωρίς το mayer) σημαίνει ΔΑΒΙΔ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΣΠΙΔΑ.
  ΔΑΒΙΔ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΣΠΙΔΑ=666 βάσει των εληνικών αριθμογραμμάτων.
   
Επίσης δείτε και αυτό:

Δυστυχώς η οικογένεια Rothschild, έχει βρεί την Κιβωτό της Διαθήκης και θα την τοποθετήσουν στον ναό του Ναού του Σολομώντος, όταν ενθρονιστεί ο David Mayer de Rothschild νομιμοποιώντας τον ώς Μεσσία!

Δυστυχώς, ο «Μεσσίας» δεν θα λυτρώσει τον κόσμο. Μάλλον θα καταδικάσει την ανθρωπότητα να ζήσει μέσα στον τρόμο, τον πόνο και το σκοτάδι.

Για πολύ περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν τον προφητευόμενο αχρείαστο Αντίχριστο, αντιγράψτε τον σύνδεσμο και μπείτε εδώ: http://georgesagan.blogspot.gr/2015/08/blog-post_383.html και εδώ: http://monk54.blogspot.gr/2009/01/blog-post_2942.html

Αγαπητοί χριστιανοί, 
πήρατε το "τάλαντο". Αξιοποιήστε το (θυμηθείτε την παραβολή του Κυρίου)

ΚΟΙΝΟΠOΙΗΣΤΕ ΤΟ να πάει παντού, για να γνωρίσουν οι χριστιανοί ποιός είναι ο μυρμηκολέοντας, που θέλει να γίνει παγκόσμιος κυβερνήτης. 


Σας ευχαριστώ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ όλους για την κοινοποίηση. 
Έχουμε πόλεμο! Εμείς οι στρατιώτες του Χριστού πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι

 Αν θέλετε να δείτε και την πόλη του Σατανά με το όνομα Αστάνα (αναγραμματισμός της λέξης Σατανά) μπείτε εδω: http://georgesagan.blogspot.gr/2016/09/blog-post_22.html


Άν θέλετε να μάθετε που επιβάλλουν να διδάσκεται ο σατανισμός στα σχολεία (σε λίγο και στην "ουδετερόθρησκη" Ελλάδα, μπείτε εδώ:
 http://georgesagan.blogspot.gr/2016/09/blog-post_54.html

Άν θέλετε να μάθετε πώς και πότε θα έρθουν οι δύο "Ελαίες", οι προφήτες Ηλίας και Ενώχ μπείτε εδώ: http://georgesagan.blogspot.gr/2015/08/blog-post_653.html

ΣΟΚ: Μάθετε τι θα συμβαίνει στις εκκλησίες μας τις ημέρες του Αντιχρίστου. Μπείτε εδώ: http://georgesagan.blogspot.gr/2016/09/blog-post_70.html

Δείτε πως θα είναι η σφραγίδα του Αντιχρίστου
 http://georgesagan.blogspot.gr/2016/09/blog-post_87.html

Θέλω να σας επιστήσω την προσοχή για κάποιους που θέλοντας να πουλήσουν βιβλία και να μαζέψουν έσοδα προφητεύουν διάφορα χαζά. Ένα απο αυτό είναι και ότι ο πρίγκηπας William  είναι ο Αντίχριστος. Θα κάνω μόνο μία ερώτηση: ήταν παρθένος ή πόρνη η Νταϊάνα; Ο Αντίχριστος όμως θα Γεννηθεί από Πόρνη, Παρθένα κατ' επίφαση.

Εν κατακλείδι πρέπει να ανησυχούμε για τον Αντίχριστο;

Όχι βέβαια

Για μας τους χριστιανούς, όταν βιώνουμε το Χριστό δεν υπάρχει Αντίχριστος.

Όταν έχουμε μέσα στην ψυχή μας τον Χριστό, δεν μπορεί να έρθει ο Αντίχριστος; Δεν μπορεί να μπει καμιά άλλη αντίθετη ύπαρξη μέσα στην ψυχή μας.

Επειδή στις μέρες μας δεν έχουμε τον Χριστό μέσα μας και γι’ αυτό ανησυχούμε για τον Αντίχριστο. Όταν βάλουμε τον Χριστό μέσα μας, τα πάντα γίνονται Παράδεισος.

Ο Χριστός είναι το παν κι έτσι δεν φοβόμαστε. Τους πρώτους μάρτυρες τους είχαν βάλει στα θηρία κι έκαναν τον σταυρό τους και τα θηρία γινόντουσαν αρνάκια. Τους είχαν στη θάλασσα, έκαναν το σταυρό τους και η θάλασσα γινόταν γη και περπατούσαν. Τους είχαν μέσα στη φωτιά, έκαναν το σταυρό τους και η φωτιά γινόταν δροσιά. 

Τι είμαστε σήμερα εμείς; Πιστεύουμε στον Χριστό; Στον σταυρό μας; Μα γιατί κατέβηκε ο Χριστός; Δεν κατέβηκε για να δυναμώσει την ασθένειά μας; Είμαστε παιδιά του Χριστού, είμαστε παιδιά της Εκκλησίας, την οποία απέκτησε δια του ιδίου Αυτού αίματος, γι’ αυτό και δεν φοβόμαστε τον Αντίχριστο.