Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Έρχεται το τέλος των μέχρι τώρα σατανόδουλων, διότι ο μυρμηκολέοντας δεν θα τους χρειάζεται πλέον

Επιτέλους τέλος και σε σάς τους ανόητους Ελευθεροτέκτονες που
 
·  Αγνοείτε παντελώς τους κρυφούς στόχους και τα μυστικά εσωτερικά δόγματα του Ελευθεροτεκτονισμού, διότι πιστεύετε, ότι είστε απλά μέλη μιας θαυμάσιας συναδελφικής οργάνωσης αλληλεγγύης και φιλανθρωπίας.
·  Είδατε το τυρί, αλλά δεν είδατε τη... Μεγάλη Φάκα.

Και για σας ακόμη - όσο ζείτε - υπάρχει ελπίδα, διότι Υπάρχει και θα Υπάρχει στους αιώνες των αιώνων, Ο Ένας και Μοναδικός, Πολυεύσπλαχνος Τριαδικός Θεός.

Ο Πατήρ, Ο Υιός και Το Άγιο Πνεύμα.
Ο Θεός των ουρανών.
Ο Θεός των φώτων.
Ο Θεός των Αγγέλων.
Ο Θεός των Αγίων.
Ο Θεός των ενδόξων Κυριοτήτων.
Ο Θεός των θεών και Κύριος των κυρίων.
Ο των πυρίνων ταγμάτων Δημιουργός.
Ο των άυλων Δυνάμεων Τεχνουργός.
Ο των επουρανίων κι επιγείων Τεχνίτης.
Ο Ένας και Μοναδικός Τριαδικός Θεός, που κρατά και κυβερνά τα πάντα και τον φοβάται και τον τρέμει όλη η κτίση.

Είναι Ο Κτίστης σας και είστε τα κτίσματά Του. Κι μόνο Εκείνος μπορεί να σας συγχωρήσει. Ζητείστε το ΤΩΡΑ!!! Διότι όλα τελειώνουν και μόνο ο λόγος του Αληθινού Τριαδικού και Μοναδικού Θεού μένει στον αιώνα. Επιτέλους τέλος στις ανοησίες. 

Ξυπνάτε, όσο είναι νωρίς. Ανοίξτε τα μάτια του θολωμένου και παρανοϊκού μυαλού σας, τραβήξτε από μπροστά σας την κουρτίνα της πλάνης, ενημερωθείτε και αποφασίστε να 'ρθετε κοντά στον Αληθινό Θεό.

Επιτέλους τέλος στους ροδόσταυρους αλχημιστές - καμπαλιστές μάγους και τους σατανιστές «άνδρες της δρυός»:

  • Που διαμόρφωσαν τις σημερινές εξελίξεις-συνομωσίες κι ετοίμασαν το «μεγάλο πένθος» της ανθρωπότητας.
  • Που έφεραν στη Γερμανική εξουσία το Χίτλερ, για να του αναθέσουν το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, του Λευκού Αδελφάτου της Σαμπάλλας (ο Ναζισμός ορθώθηκε με έμβλημα τιμής τη Σβάστικα, το χειρότερο αποκρυφιστικό έμβλημα της μαύρης μαγείας. Το σύμβολο της πανσεξουαλικής διαστροφής, γνωστό από τους σατανιστές της Β. Αμερικής και τους Αζτέκους του Μεξικού από το 3.000 π.Χ. Τα αποτελέσματα των σκοπών του ναζισμού; Η τραγωδία, που έζησε η ανθρωπότητα τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο. Όσο για τη Σβάστικα αποτέλεσε ακόμη και το έμβλημα αποκρυφιστικής ομάδας, που συνδεόταν από τη μια πλευρά με την Τσαρίνα και από την άλλη με μια χούντα μοναρχικών εξτρεμιστών του Κιέβου, ασχέτως αν ο υποκινητής της συνωμοσίας από το Τιούμεν τη Σιβηρίας, ο Σοβόλιβ (γαμπρός του Ρασπούτιν) έλεγε ότι είναι ένα... Ινδικό σήμα αιωνιότητας!!! Όσον αφορά δε για την προέλευση και τη μεθοδολογία του παιχνιδιού «σκάκι», αποδεικνύεται από τις θέσεις που παίρνουν τα μέλη του «αδελφάτου» πάνω σε μια σκακιέρα, σχηματίζοντας μια ζωντανή σβάστικα και αποκαλύφθηκε από έναν από τους 265 δαίμονες της μεγάλης επίκλησης, που έγινε στα Ιμαλάια).