Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

UFO και ...πράσινα άλογα

Η... ουφολογία στις μέρες μας έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. 
Το ενδιαφέρον γι’ αναζήτηση εξωγήινων όντων έχει τρομακτικά αυξηθεί. 
Πλήθος από περιοδι­κά, βιβλία και κινηματογραφικά έργα έχουν ως μοναδι­κό αντικείμενο την αναζήτηση αυτή.

Βασικό κεφάλαιο και αγαπημένο θέμα του σύγχρονου αντίχριστου και εφιαλτικού κινήματος της "Νέας Εποχής'', είναι το θέμα της ύπαρξης εξωγήινων όντων UFO. Βασική πτυχή όμως του εν λόγω ζητήματος που σε άλλους χώρους αποσιωπάται σκοπίμως, είναι και η αποκρυφιστική του διάσταση. (βλέπε στο τέλος και μάθε τι είναι οι UFO σέκτες)

Στόχος τους;

Απ’ τη μια μεριά να ικανοποιούν διαρκώς αυτό το ρεύμα που ήδη υπάρχει και απ’ την άλλη να το αυξάνουν. Οπότε το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Τα επιστημονικής ή όχι φαντασίας αυτά έργα, να τα απολαμβάνει πια κανείς, ως πραγματικό γεγονός.

Άραγε επειδή είναι γεγονός ή επειδή θέλουμε να είναι; Γιατί υπάρχει πράγματι εξωγήινη ζωή ή γιατί θέ­λουμε να πιστεύουμε πως υπάρχει; Αυτό λέμε να δούμε, με συγκεκριμένα επιχειρήματα, επιστημονικά δεδομένα και πραγματικά γεγονότα.

Πως παρουσιάζεται το πρόβλημα

Ένα σημαντικό μέρος των εντύπων που κυκλοφο­ρεί, ίσως το μεγαλύτερο, μιλά για συγκεκριμένα περι­στατικά επισκέψεων που είδαν αυτόπτες μάρτυρες! Όμως έχει αποδειχθεί πως το 96% αυτών των περι­πτώσεων δεν ήταν αλήθεια, διαψεύθηκαν, ενώ για τις υπόλοιπες δεν υπάρχουν αποδείξεις, οπότε και δεν έγιναν αποδεκτά. Οι επιστήμονες συμφωνούν ότι οι μάρτυρες -συνήθως παιδιά- ακόμη και καλοπροαίρε­τα, δεν μπορούν να αποφύγουν τις παραμορφώσεις και τις υπερβολές στις περιγραφές τους.

Θα αναφέρουμε, ωστόσο, ένα πολύ χαρακτηριστι­κό παράδειγμα που συνετάραξε την παγκόσμια κοινή γνώμη. Πρόκειται για το τότε Σοβιετικό Πρακτορείο Ειδήσεων «ΤΑΣΣ». Τι έκανε; Μετέδωσε την είδηση, πως στη Σοβιετική πόλη Βοροντέντς, επισκέφτηκαν εξωγήι­νοι, τους είδαν άνθρωποι της πόλης και άφησαν μάλι­στα πίσω τους κάποιο πέτρωμα εξωγήινης προέλευ­σης. Το γεγονός αυτό δίχασε τους επιστήμονες για την εγκυρότητα της είδησης και την κοινή γνώμη, για τους απώτερους σκοπούς της, δεδομένου ότι το ΤΑΣΣ δεν συνηθίζει τη μετάδοση τέτοιων ευφάνταστων ιστοριών.

Ωστόσο το ΤΑΣΣ δεν κάμφθηκε. Σ' επόμενη ανταπόκρισή του, στόλισε την αρχική ιστορία με λεπτομέ­ρειες του είδους «εξωγήινος με 3 μάτια», «ρομποτάκι που με μια ράβδο εξαφανίζει και εμφανίζει γήινους», τέτοια, που το έκαναν να χάσει τη σοβαρότητά του.

Κι αυτό γιατί ο Ρώσος επιστήμονας Γκένρικ Σιλάνοφ του Γεωφυσικού Ινστιτούτου της ίδιας πόλης Βοροντέτς σε τηλεφωνική του συνομιλία με το Ασοσιέιτεντ Πρες, δήλωσε: «Μην πιστεύετε όλα όσα ακούτε απ’ το ΤΑΣΣ. Τα στοιχεία που κοινοποίησε δεν τα έλαβε από μας». Παράλληλα κανένας επιστήμονας και καμιά επί­σημη αρχή της πρώην ΕΣΣΔ, δεν έκανε καμιά απολύτως ανακοίνωση, που να επιβεβαιώνει την είδηση.

Τελικά η εμφάνιση αυτή των εξωγήινων αμφισβητήθηκε πως υπήρξε και δεν έμειναν παρά εκείνοι που έχουν λόγους να την πιστεύουν!

Γιατί οι εξωγήινες επισκέψεις, είναι αδύνατες!

Αλλά πριν δούμε γιατί υπάρχουν άνθρωποι, έθνη και ποιος ξέρει ποιοι άλλοι, που θέλουν να πιστεύουν ή και να καλλιεργούν αυτή την πίστη, ας δούμε πριν, γιατί είναι απίθανες και τελικά αδύνατες τέτοιου είδους επισκέψεις.

Στην Αγία Γραφή -κατ' αρχήν- δεν αναφέρεται πουθενά αν υπάρχουν ή όχι, άλλες υπάρξεις στο σύμπαν. ’Ακόμη κι απ’ το όλο πνεύμα της, δεν μπορούμε να συμπεράνουμε, πως μπορεί να υπάρχουν.

Η επιστήμη, έπειτα, δεν έχει σήμερα καμιά απολύτως απόδειξη, για την ύπαρξη ή όχι εξωγήινης ζωής. Κατά συνέπεια δεν έχει πάρει ως τώρα θέση στο όλο θέμα.

Για να διευκολύνουμε όμως την ανάλυση, θέλετε να πάρουμε σαν πιθανότητα ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή; Ας το κάνουμε. Δεν έχουμε λόγους να μη το κάνουμε. Τότε σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα που έχουμε, τα πράγματα είναι συγκλονιστικά, γιατί:

1. Το Σύμπαν έχει βέβαια αρχή και τέλος, όμως αγγίζει τα όρια του άπειρου. Περιλαμβάνει τρισεκα­τομμύρια τρισσεκατομμυρίων πλανήτες. Ο γαλαξίας μόνο (η μεγάλη δηλαδή ομάδα άστρων) στον οποίο ανήκουμε, περιλαμβάνει 200-250 δισεκ. ήλιους, με πλανήτες γύρω απ’ αυτόν, όπως στο δικό μας ήλιο. Αυτό τελικά σημαίνει πως το σύνολο των άστρων του υπολογίζεται στο 1 τρισεκατ. Το Σύμπαν τώρα υπολογίζεται ότι έχει 100 δισεκ. γαλαξίες!

Οι αποστάσεις τώρα μεταξύ των πλανητών είναι τεράστιες. Το Σύμπαν έχει διάμετρο -πάντα κατά τους υπολογισμούς των επιστημόνων- 8 δισεκατ. έτη φωτός. Ένα δε έτος φωτός σημαίνει απόσταση 9,5 τρισεκατ. χιλιομέτρων!

Στο δικό μας πλανητικό σύστημα, έχει αποδειχθεί πως δεν υπάρχει ζωή. Ας προχωρήσουμε τώρα έξω απ' αυτό και ας πάμε στο διπλανό μας και στο πλησιέστερο που υπάρχει και είναι ο Άλφα Κενταύρου. Πόσο νομίζεται ότι απέχει από τη γη μας; 40 τρισεκ. χιλιόμετρα. Αν τώρα ξεκινούσαν από εκεί κάποιοι εξωγήινοι κι ερχόντουσαν μ’ ένα διαστημόπλοιο ταχύ­τερο απ’ αυτά που διαθέτουμε, τέτοιο που να διανύει την απόσταση γης-σελήνης μόνο σε μια μέρα, σε πό­σες μέρες νομίζετε πως θα έφθαναν; Σε 300.000 χρό­νια!!! Και φυσικά άλλα 300.000 χρόνια για να επιστρέψουν! Ποιος... τρελός θα επιχειρούσε ένα τέτοιο ταξί­δι; Και μιλάμε για τον πιο κοντινό μας ήλιο!

2. Είναι αυτονόητο πως για να επιχειρηθεί ένα τέ­τοιο ταξίδι από εξωγήινους, πρέπει να έχουν τεράστια τεχνολογική πρόοδο κι εξέλιξη, οπωσδήποτε κατά πολύ ανώτερης της δικής μας. Ασύγκριτα μεγαλύτερη. Οι επιστήμονες στην περίπτωση αυτή, θέτουν μια άλλη διάσταση. Λένε: Ένα τέτοιο τεχνολογικό επίπεδο, ση­μαίνει κίνδυνο για αυτοκαταστροφή από πυρηνικό πό­λεμο ή κάτι παρόμοιο, μόλυνση του περιβάλλοντος κ.λπ. Μερικοί μάλιστα απ’ αυτούς υποστηρίζουν, ότι μια τέτοια φυλή, είναι δυνατόν να επιζήσει 50-100 χρό­νια από τότε που θα αποκτήσει την ικανότητα να στέλνει και να παίρνει ραδιοσήματα. Εμείς, λένε, και για καλή μας τύχη, φαίνεται να έχουμε μάλλον ξεπεράσει αυτό το οριακό σημείο.

3. Ας υποθέσουμε τώρα, κάτι πολύ μεγάλο. Πως παρ’ όλα αυτά υπάρχει κάπου στο σύμπαν ένας τέ­τοιος πολιτισμός, εκατομμύρια χρόνια τεχνολογικά προηγμένος από μας, που κατόρθωσε να επιβιώσει. Άραγε μπορεί να έχει ανακαλύψει ένα τέτοιο διαστη­μόπλοιο που να μπορεί να τρέξει με την ταχύτητα του φωτός; Γιατί μόνο ένας τέτοιος πολιτισμός θα μπο­ρούσε να το κατορθώσει και μόνο τρέχοντας μ’ αυτή την ταχύτητα.

Ε, λοιπόν, αυτό είναι εντελώς εξωπραγματικό και αδύνατο, γιατί τίποτα το υλικό δεν μπορεί να τρέξει με τέτοια ταχύτητα, ακόμη κι αν δαπανούσε όλη την ενέργεια και όλη την ύλη του Σύμπαντος, οποία τε­χνολογία κι αν χρησιμοποιούσε. Αυτός είναι νόμος της φύσης, νόμος της φύσης του Σύμπαντος.

Υπόψη ότι τα δικά μας διαστημόπλοια σήμερα τρέ­χουν με ταχύτητα γύρω στις 58.000 χιλιόμετρα την ώρα μόνο, έναντι των 300.000 χιλιομέτρων το δευτερό­λεπτο που τρέχει, ως γνωστόν, το φως!!!

4. Αν τελικά τα διαστημόπλοιά μας κατόρθωσαν να κινούνται με την ταχύτητα του φωτός, τότε θα υπήρχε ένα άλλο πρόβλημα. Λόγω της μεγάλης αυτής ταχύτητας, ακόμη και το πιο μικρό σωματίδιο που θα συναντούσε στο διάστημα, θα διαπερνούσε πέρα ως πέρα το διαστημόπλοιο που θα έμοιαζε με διαστημικό «σουρωτήρι»!

5. Θέλετε τώρα να υποθέσουμε, πως παρ’ όλα αυτά το κατορθώνει; Ακόμη και τότε οι αποστάσεις είναι τόσο μεγάλες, που θα ήθελε εκατοντάδες ή και χι­λιάδες χρόνια για να φτάσει στη γη μας. Υπολογίζεται μάλιστα, πως υπάρχουν ήλιοι που το φως τους δεν έχει φτάσει ακόμη σε μας.

Πέραν όμως απ’ αυτό, θα συμβούν τότε όσα προβλέπονται απ’ τη θεωρία της σχετικότητας του Αϊν­στάιν, που υποστηρίζει πως στα όντα που επιβαίνουν σ’ ένα τέτοιο διαστημόπλοιο, ο χρόνος κυλάει πολύ πιο γρήγορα. Έτσι, για ένα ταξίδι που γι’ αυτούς διαρκεί μερικά χρόνια μόνο, για τον πλανήτη τους ο χρό­νος που περνάει είναι πολλαπλάσιος. Ένα ταξίδι, για παράδειγμα, που για τους αστροναύτες αυτούς διαρκεί μια δεκαετία, στον πλανήτη τους περνάει 100.000 χρόνια. Τι προκύπτει τελικά; Πως τα όντα αυτά θα βρουν πίσω τους όταν επιστρέφουν μια κοινω­νία 100.000 πιο προχωρημένη με διαφορετικά φυσικά όντα, τρόπους ζωής και χαρακτηριστικά. Σκεφθείτε τώρα πόση θα είναι η διαφορά όχι για ταξίδι μιας μόνο δεκαετίας, αλλά εκατοντάδων ή και εκατοντά­δων χιλιάδων χρόνων που απαιτούνται, όπως ήδη είπαμε. Μιλάμε τότε για εκατομμύρια και δισεκατομμύ­ρια χρόνια διαφορά στην κοινωνία τους, αν αυτή βέ­βαια εξακολουθεί να υπάρχει. Ποια, λοιπόν, κοινωνία και ποια όντα θα πάρουν μια τέτοια παράφρονη απόφαση;

6. Στη συνέχεια υπάρχει κι ένα άλλο πολύ σοβαρό πρόβλημα. Είναι η κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσει το διαστημόπλοιο κάποιου εξωγήινου πολιτι­σμού, για να συναντήσει έναν άλλο, όπως το δικό μας. Άραγε που θα υπάρχει αυτός για να τον βρει και για­τί να ξέρει πως αυτός είναι η γη μας; Σ’ αυτή την περί­πτωση οι πιθανότητες είναι μηδαμινές έως ανύπαρκτες, κι άρα πως είναι δυνατόν να υπάρξουν τέτοιες επισκέψεις;

Οι επιστήμονες λένε εδώ χαρακτηριστικά, πως για να υπάρξει μια και μόνο πιθανότητα να φτάσουν στη γη, πρέπει να έχουμε 1.000.000 τέτοιους εξωγήινους πολιτισμούς που να μπορούν να εκτοξεύουν 1000 δια­στημόπλοια κάθε χρόνο ο καθένας. Δηλαδή θέλουμε 1 δισεκ. διαστρικές αποστολές τον χρόνο επί 250 χρόνια συνεχώς!!! Και όλα αυτά για μια μόνο πιθανότητα, μιας μόνο επίσκεψης στη γη μας, από ένα μόνο πολιτι­σμό!

7. Ας υποθέσουμε πως και αυτό μπορεί να ξεπεραστεί. Τότε προκύπτει ένα νέο πρόβλημα. Για την αποστολή τόσων διαστημοπλοίων θ’ απαιτηθούν τε­ράστιες ποσότητες υλικών. Και στην περίπτωση ακόμη που καθένα απ' αυτά δεν ήταν μεγαλύτερο από ένα ταξί, για τα 10 δισ. διαστημόπλοια που θα πρέπει να εκτοξεύονται το χρόνο, θα χρειαζόταν ύλη 250.000 άστρων ή ύλη 85 δισεκ. πλανητών σαν τη γη μας!!!

Τελικά που καταλήγουμε; Πως είναι απίθανο και αδύνατο, εντελώς αδύνατο, να φθάσει για μια μόνο φορά κάποιος εξωγήινος στη γη μας. Και φυσικά δεν μιλάμε για το πλήθος των περιπτώσεων που... «είδαν» και «άκουσαν» αυτόπτες μάρτυρες!!!

Οι λόγοι που θέλουν να υπάρχουν!

Και τώρα ας έρθουμε στην ουσία του προβλήμα­τος. Άραγε τόσο πολύ αγνοούνται όλα αυτά, ώστε να παρατηρείται σήμερα τόση έκταση στο φαινόμενο της... ουφολογίας; Ασφαλώς όχι. Τότε τι ακριβώς συμβαίνει;

Μια εξήγηση που έδωσε ο τύπος για το τι κρύβεται πίσω απ’ την είδηση του επίσημου πρώην Σοβιετικού Πρακτορείου Ειδήσεων ΤΑΣΣ, για παράδειγμα, είναι τούτη. Το ίδιο το σύστημα της ΕΣΣΔ βρισκόταν τότε σε αμφισβήτηση. Τα ράφια ήταν άδεια από τρόφιμα, γε­γονός που θα συμβαίνει για πολύ ακόμη. Απ’ την άλλη, λαοί της χώρας αυτής όπως της Αρμενίας, του Αζερμπαϊτζάν, του Καζακστάν κ.λπ. είχαν επαναστατήσει και ζητούσαν την ανεξαρτησία τους. Οπότε οι εξωγήινοι από μύθος, γίνονται πια ανάγκη. Στρέφουν τα ενδιαφέροντα του κοινού σε άλλη κατεύθυνση. Το­νίζουν το γεγονός πως η ΕΣΣΔ εξακολουθεί να είναι υπερδύναμη και για το λόγο αυτό πρέπει να ξεπεραστούν οι χωριστικές τάσεις που αναπτύσσονται και που μπορούν να καθηλώσουν ή να διαλύσουν μια υπερδύναμη.

Ο Διευθυντής του Ευγενίδειου Πλανηταρίου Διον. Σιμόπουλος, προχώρησε περισσότερο κι έδωσε μια άλλη διάσταση στο θέμα. Λέει χαρακτηριστικά. «Η ‘ουφολογία’ είναι ένα είδος ‘πίστης’ και όχι γνώση».

Πραγματικά, το πρόβλημα δεν είναι απλό. Αυτή την «πίστη» καλλιεργεί η «διεθνής των πονηρών», όπως θα δούμε αμέσως μ’ ένα παράδειγμα. Δύο πολύ χαρακτηριστικές κινηματογραφικές ταινίες του είδους, είναι οι «Στενές επαφές τρίτου τύπου» και «Ο εξωγήινος». Κοινό γνώρισμά τους είναι, πως οι κάτοικοι της γης διακατέχονται από μια κρυφή εσωτερική αναζήτηση, μιας άλλης πραγματικότητας. Πως οι εξωγήινοι έρχονται φιλικά, εμπνέουν δέος, πήραν την πρωτο­βουλία να μας πλησιάσουν κι είναι έτοιμοι να μας προ­σφέρουν. Και ο άνθρωπος της γης, μένει τελικά με την αγωνία, το δέος, την προσμονή ότι κάποιοι ή καλύτε­ρα κάποιος θα έρθει να του φέρει υπερκόσμια πράγ­ματα που θα τον λυτρώσουν. Ας περιμένει λοιπόν...

Μάλιστα η δεύτερη ταινία «Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ» έχει κατα­πληκτικές ικανότητες με τον Χριστό. Ήρθε από μακριά. Κατέβηκε απ’ τον ουρανό. Είναι πολύ καλός. Σε μερικές περιπτώσεις δείχνει πως έχει υπερφυσικές ικα­νότητες σαν τον Χριστό. Οι πιο πολλοί και ιδιαίτερα το επίσημο κράτος τον καταζητούν. Βασικά τα αθώα παιδιά τον δέχονται. Πεθαίνει. Ξαναζεί. Φεύγει για το δικό του κόσμο. Θα επανέλθει!

Αλλά ποιοι μπορεί να διακατέχονται από μια τέ­τοια εσωτερική αναζήτηση και να έχουν μια τέτοια «πίστη»; Εκτός απ’ τους αφελείς, εκείνη που έχουν ανάγκη να πιστέψουν. Γιατί αφού δεν πιστεύουν στον αληθινό Λυτρωτή, πως να καλύψουμε το κενό που αντιμετωπίζουν; Πρέπει να ξέρουμε πως η πίστη στον αληθινό θεό δεν καταργείται, απλώς υποκαθίσταται και αντικαθίσταται με κάτι άλλο, οπωσδήποτε κατώ­τερο.

Συμπέρασμα

Όχι, το πράγμα δεν είναι καθόλου απλό. θέλουν να εκμεταλλευτούν την απιστία μας ή και να στρέψουν την πίστη μας αλλού. Σε κάποιον άλλο λυτρωτή. Που θα έρθει. Έρχεται... Λένε πως η εποχή μας, είναι εποχή του αντιχρίστου. Μήπως αυτό σε συνδυασμό με το θέμα που συζητάμε, σάς λέει τίποτα;

Σημείωση

Μπείτε εδώ: Σας αποκαλύπτω ποιός θα είναι ο αντίχριστος
http://georgesagan.blogspot.gr/2015/08/blog-post_383.html

Μπείτε κι εδώ http://georgesagan.blogspot.gr/2015/07/blog-post_37.html και θα δείτε ακόμη περισσότερα. 
Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015 
Δεν υπάρχουν εξωγήϊνοι. Ο άνθρωπος, δεν πήγε ΠΟΤΕ στο φεγγάρι!!! Μας «δουλεύουν» κανονικά. 


UFO ΣΕΚΤΕΣ

Η συστηματικώς και ποικιλοτρόπως καλλιεργούμενη νεοεποχίτικη και αποκρυφιστική δοξασία για την ύπαρξη εξωγήινων όντων, θα γίνει αφορμή ώστε να δημιουργηθούν ήδη από τη δεκαετία του 1950 ορισμένες UFOσέκτες. Η διδασκαλία τους στηρίζεται στη δήθεν επαφή και αποκαλύψεις που είχαν οι ιδρυτές των εν λόγω σεκτών είτε απευθείας είτε με τηλεπάθεια με εξωγήινους.

Οι πιο γνωστές απ' αυτές διεθνώς για τις όποιες δεν υπάρχει επαρκής ενημέρωση στα Ελληνικά:

1) Αιθέριους Εταιρία (Aetherius Society): Σέκτα την οποία ίδρυσε στο Λονδίνο το 1956 ο αμερικανός αποκρυφιστής και δάσκαλος της Κουνταλίνι Γιόγκα Τζώρτζ Αντάμσκι (1891-1965). Από τις αρχές του 1950 ο Τ. Αντάμσκι άρχισε να διαδίδει ότι βρισκόταν σε επικοινωνία με τα μέλη ενός UFO. Το 1954 άρχισε να αναφέρει, ότι επικοινωνεί με τον ‘‘ανυψωμένο άρχοντα-Αιθέριους" που εκπροσωπούσε δήθεν κάποιο μεσοπλανητικό κοινοβούλιο. Τις ιδέες του αυτές θα τις συστηματοποιήσει και θα τις καταγράψει σε βιβλία που έγραψε, με πιο γνωστό το ‘‘Ιπτάμενοι Δίσκοι έχουν προσγειωθεί". Όταν βρήκε τους πρώτους οπαδούς πιστούς ίδρυσε στο Λονδίνο την ‘‘Αιθέριους εταιρία", την οποία το 1959 τη μετέφερε στο Λός Άντζελες των Η. Π. Α. όπου κυριολεκτικώς άνθισε. Σύμφωνα με τον καθηγητή Irvin Hexham6 τα βιβλία του Τ. Αντάμσκι περιέχουν θεοσοφικό υλικό, αρχαίες θεωρίες και φαντασία. Από τις θεωρίες του Αντάμσκι εμπνεύστηκαν με διάφορες παραλλαγές πολλοί άλλοι θεωρητικοί περί UFO, και ιδρυτές UFOσεκτών, όπως π. χ. ο Έρικ Φόν Νταίνικεν. Εκδίδει το περιοδικό Cosmic Voice.

2) Επιστημονική Ακαδημία Ουνάριους (Unarius Academy of Science). Σέκτα που ίδρυσαν το 1954 οι Ερνέστος και Ρουθ Νόρμαν ως μη κερδοσκοπικό και εκπαιδευτικό οργανισμό στην Καλιφόρνια των Η. Π. Α. Σύμφωνα με τις αντιλήψεις των ιδρυτών της και των οπαδών της, η Επιστημική Ακαδημία Ουνάριους είναι όργανο επικοινωνίας και μεταφοράς μηνυμάτων λύτρωσης για τη διάσωση της γης από εξελιγμένα όντα που βρίσκονται στον πλανήτη Αφροδίτη. Ταυτοχρόνως προσδοκούν την έλευση μιας υπερφυλής γνωστής ως Πλειάδες. Έχουν δικές τους Ιερές Γραφές βασισμένες στα γραπτά των ιδρυτών της και άλλων προσώπων. Στη διδαχή της ομάδας έχουν επίσης θέση ή μετενσάρκωση, θεοσοφικές αντιλήψεις και ο διαλογισμός. Η εν λόγω οργάνωση είναι επίσης εξόχως επιθετική έναντι του Χριστιανισμού.

3) Πύλη του Παραδείσου (Heaven's Gate): Σέκτα που είχε ιδρυθεί το 1975 από τους Μάρσαλ Απλουάϊτ και την Μπόνι Λέ Νέττελς που είχαν γνωριστεί σε ψυχιατρική κλινική στην οποία είχαν νοσηλευθεί. Αυτοπροσδιορίζονταν ως αγγελιοφόροι αποστολής UFO στη γή9. Έγιναν ευρέως γνωστοί όταν τα μέλη της σέκτας στις 26-3-1997 σε μία τελετουργικού χαρακτήρα πράξη αυτοκτόνησαν, καθώς πίστευαν ότι θα μεταφερθούν οι ψυχές τους στο ιπτάμενο δίσκο, που σύμφωνα με τις δοξασίες τους ευρίσκονταν κρυμμένος στην ουρά του κομήτη Χάλεϊ-Μπόππ.

4) Ουράντια (Urantia): Σέκτα που δημιουργήθηκε από τον επηρεασμένο από τη Θεοσοφία καθηγητή της Ιατρικής στο πανεπιστήμιο του Σικάγου Γουίλιαμς Σάντλερ (1875-1965). Το 1950 στην ίδια πόλη ίδρυσε την οργάνωση Ουράντια. Σήμερα διατηρεί παραρτήματα σε διάφορα μέρη των Η. Π. Α. και δραστηριοποιείται και μέσω δορυφορικών μεν, ομόκεντρων δε οργανώσεων όπως την Ουράντια Αδελφότητα που ιδρύθηκε το 195510 και το ‘‘Fifth Epochal Fellowship". Ως ιερό βιβλίο το οποίο το θεωρούν θεόπνευστο έχουν το ‘‘Ουράντια Βιβλίο", το οποίο είναι 2000 σελίδων και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, έχει γραφεί καθ' υπόδειξη εξωγήινων οντοτήτων τα έτη 1934-35. Ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του 1990 υπάρχει εκπρόσωπος της εν λόγω σέκτας στην Ελλάδα και γίνονται προσπάθειες να μεταφραστεί το θεωρούμενο ως ιερό βιβλίο της σέκτας, το ‘‘Ουράντια".

5) Διοίκηση Αστάρ (Ashtar Command): Στην εν λόγω UFOσέκτα υπάρχει κατά τρόπο σαφή και έκδηλο η σύζευξη του αποκρυφιστικού και του εξωγήινου στοιχείου. Υπάρχει ένας συνδυασμός των θεωριών του αποκρυφιστή και ιδρυτή της αποκρυφιστικής οργάνωσης ‘‘Εγώ Ειμί" (I AM) του Guy Ballard (1879-1939) μαζί με τις ποίκιλλες αποχρώσεων δοξασίες της σέκτας για τα UFO11. θεωρούν την οργάνωσή τους ως ένα ισχυρό δίκτυο κανάλι εξωγήινων πληροφοριών. Κεντρική θέση στην διδασκαλία της εν λόγω σέκτας έχει ο ισχυρισμός της για την επικείμενη καταστροφή του κόσμου, που περιγράφεται με μελανά χρώματα, και η διάσωση της γης από την επέμβαση εξωγήινων.

6) Αρχαία Αστροναυτική Κοινωνία (Ancient Astronaut Society). Η εν λόγω UFOκίνηση δημιουργήθηκε το 1973 στις Η. Π. Α. και σήμερα έχει μέλη και παραρτήματα σε 50 χώρες12. Βασικό χαρακτηριστικό της εν λόγω κίνησης είναι ότι αποδέχεται πλήρως και διαδίδει τις περί των εξωγήινων αντιλήψεις του Έρικ φόν Νταίνικεν (Erich von Daniken). Για την Αρχαία Αστροναυτική Κοινωνία π. χ. άνθρωπος δεν είναι δημιούργημα του Τριαδικού θεού, αλλά δημιούργημα εξωγήινων όντων. Η εν λόγω UFOκίνηση έχει ως δημοσιογραφικό όργανο την εφημερίδα Ancient Skies.