Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Φοβερή αποκάλυψη...διαβάστε ποιά έννοια δίνει το όνομα του απεχθούς ΣΟΙΜΠΛΕ

Όποιος κλωτσά πάνω στα καρφιά, ματώνει τον εαυτό του. Οι σκοτεινές δυνάμεις του Κινήματος του Υδροχοϊσμού, της Νέας Εποχής, της Νέας Τάξης, γέμισαν καρκινώματα όλους τους τομείς της ζωής μας. Οι πολιτικοί άρχοντες της ηδονής, αυτοί οι τεχνοκράτες, που «συγχώνευσαν» τη νοημοσύνη με όλες τις ανοησίες, οι υψηλά ιστάμενοι, αλλά χαμηλά ζώντες, αδιαφορούν - όπως πάντα - και μένουν αδρανείς. Οι πράξεις των ανόητων κυβερνητών είναι τρομερές, καθώς σπάνια ελέγχονται κι αυθαίρετα ενεργούν στα περισσότερα ζητήματα, δύσκολα παραμερίζουν τα πάθη τους, χάριν της λογικής και του δικαίου. Ο πλανήτης μας συνεχίζει να πολιορκείται από χιλιάδες προβλήματα. Εμείς οι σύγχρονοι άνθρωποι - «έμψυχα ερωτηματικά» - που ζούμε έντονα την υλιστική θύελλα των καιρών, μοιάζουμε σαν «φτηνοί αναβάτες» πάνω στο χάος της καθημερινότητας, που κυνηγούμε με πάθος «φως απ’ τους φωσφορισμούς των τάφων».

Κι ο ΣΟΙ-ΜΠΛΕ πάει να βγάλει τους ...κακούς Έλληνες από την Ευρώπη. (Αναγραμματίζοντας το όνομα ΣΟΙΜΠΛΕ, βλέπουμε το ΣΟΙ να γίνεται ΙΟΣ....ο ιός του μπλέ.
 

Τι είναι το ΜΠΛΕ στην Ελλάδα; Στην Ελλάδα, το ΜΠΛΕ είναι ο κόσμος που αγκαλιάζει όλους αυτούς που αποβιβάζονται από το αεροπλάνο ή το καράβι, το συναίσθημα της απόλυτης ζωντάνιας, της ελευθερίας και των απεριόριστων δυνατοτήτων καθώς αρχίζουν να αντιλαμβάνονται τη μεγαλοπρέπεια του τοπίου και τη ζεστασιά των ανθρώπων.
 

Μπλε είναι ο ανέφελος ουρανός, στον οποία κυματίζει αγέρωχη η Ελληνική σημαία μας, μπλέ η θάλασσα που εκτείνεται βαθιά μα φιλόξενη, μπλέ το κύμα που αφρίζει καθώς χτυπά στα βράχια κάτω από το ναό στο Σούνιο και οι πασίγνωστες ιριδίζουσες ακτές του Ιονίου.
 

Μπλέ είναι τα παραδοσιακά σπίτια και οι εκκλησίες που συνωστίζονται στις βραχώδεις νησιώτικες ακτογραμμές, μπλέ τα παλιά γραφικά λιμανάκια και οι απόμεροι κολπίσκοι, μπλέ οι βάρκες με το πολυκαιρισμένο χρώμα, κάθε μια τους φορτωμένη χίλιες ιστορίες από τη ζωή των ψαράδων

ΜΠΛΕ είναι η Ελλάδα! Ακόμη δεν έμαθε ότι Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ;).

Όμως τι πιστεύει ότι ΜΕΝΕΙ άν βγάλει τους Έλληνες από την Ευρώπη;

ΜΕΝΕΙ το βάρβαρο μούγκρισμα της πολιτισμένης γερμανικής βαρβαρότητας, των νέο-Νεάντερνταλ που ξεπροβάλλουν, πάλι, στο προσκήνιο, από τους πάγους της Βόρειας Ευρώπης.

ΜΕΝΕΙ το άναρθρο, ογκάνισμα, γκάρισμα νεοφιλελεύθερων γαϊδάρων, της Νέας Τάξης Πραγμάτων, με «καύκαλα άχυρα γεμάτα» και κοιλιές τυμπανιαίες από την απληστία και τη ληστεία του μόχθου και του ιδρώτα των λαών.

ΜΕΝΕΙ, ο ύπουλος εκδικητικός μισάνθρωπος, αριθμολάγνος εκδικητικός Σόϊμπλε, ογκανίζων και, ουσιαστικά, εργαζόμενος για μια Ευρώπη που θα λέγεται ΗνωμένεςΠολιτείες Γερμανίας.

Μια Ευρώπη των κεφαλαιοκρατών και όχι των λαών. Μια Ευρώπη που κυβερνάται «από μικρούς, ανίκανους τυφλούς Κυβερνήτες», οι οποίοι την οδηγούν, όχι στην Ενωμένη Ευρώπη, ισοτίμων Εθνών-Κρατών, αλλά σε μια διχασμένη, (ήδη) και, μελλοντικά κομματιασμένη Ευρώπη, Βορείων πλουσίων τοκογλύφων και Νοτίων φουκαράδων.

Μια Ευρώπη με κολοβωμένη Δημοκρατία, που, ουσιαστικά, κυβερνάται από γραφειοκρατικές επιτροπές και «εκλεγμένους» επιτρόπους, οι οποίοι νομιμοποιούν και υπογράφουν τις αποφάσεις των γραφειοκρατών και των διαπλεκομένων με το κεφάλαιο πολιτικό-επιτρόπων.

ΜΕΝΕΙ, τέλος, η κραυγή της οδύνης της μεγαλομάτας Ευρώπης, με το αρχαίο ελληνικό όνομα, (Ευρώπη < ευρύς + ώψ: αρχ. οφθαλμός), που μουνόφλθαλμοι (μούνος: αρχαιοελλ. μόνος) Κύκλωπες, οι άνοες, κενόκρανοι, ανίκανοι Κυβερνήτες της, τής έβγαλαν τα μάτια.

«Κάποιος αποφάσισε να βγάλει από τη μέση τους έλληνες. Τι μένει; Ένα συνεχές τραύλισμα». (Κανέττι).

Ένα τραύλισμα πνευματικά ανάπηρων, δήθεν πολιτισμένων νέο-ευρωπαίων, που «μας μεταχειρίστηκαν σαν ανθρώπους άλλης φυλής που τους κάνουν ελεημοσύνη... Ευρωπαϊκός πολιτισμός μπιχλιμπίδι. Να χέσω τον ευρωπαϊκό πολιτισμό je m'en fous de la civilisation europeenne» (Γ. Σεφέρης)

Και τώρα, μια συμφωνία, Σοϊμπλο-Μερκελόθεν, τουτέστιν, έξωθεν επιβαλλομένη, που προβάλλεται και επιβάλλεται, ως αναγκαία, αναπότρεπτη συνθήκη, για να σωθεί, πάλι, η Πατρίδα.

Αποδεχθείτε, ψηφίστε τη συμφωνία, λένε, γιατί αλλιώς θα μας γαμήσει (διορθωτά, παρακαλώ, αποφύγετε, ει δυνατόν, τα «π@π@κι@ στην συγκεκριμένη λέξη. Είναι κυριολεκτική) ο Σόιμπλε και οι άλλοι «πολιτισμένοι» Βόρειο-βάρβαροι, χωρίς σάλιο και με το παλούκι του γκρέξιτ.

Μου θυμίζει ανέκδοτο που κυκλοφορούσε στα χρόνια της χούντας: Ο Πατακός επιθεωρεί ένα τάγμα. Ρωτά στρατιώτη. «Ξέρεις γιατί έγινε η επανάσταση;» και συνεχίζει «Έχεις αδελφή;» στην καταφατική απάντηση του φαντάρου, ξαναρωτά: «πώς τη λένε;» «Χάιδω», απαντά ο φαντάρος. Ο Πατακός συνεχίζει: «Αν δεν γινόταν η επανάσταση, θα ερχόταν οι κουμουνιστές, θα έπιαναν την αδελφή σου και θα τη βίαζαν ομαδικά. Κατάλαβες γιατί έγινε η επανάσταση;» ρωτά ο Πατακός. Κι ο φαντάρος: «Κατάλαβα.

Η επανάσταση έγινε, για το μνί της Χάιδως».

Οι «Μαύρες Αρνητικές Δυνάμεις» της παγκοσμιοποίησης, προσπαθούν να εκμηδενίσουν το ανθρώπινο πρόσωπο και να μας μεταλλάξουν όχι μόνο τη γεύση, αλλά και τη σκέψη και να μας επιβάλλουν μια «άψυχη ομοιομορφία».

Τελικά όλοι θα ενσωματωθούν μέσα σε ένα τεράστιο μαζοπολτό της νοθογενούς ανθρωπότητος.

Ο ανθρώπινος Λόγος αδρανεί ή έχει εκλείψει ή έχει, σκοπίμως, στρεβλωθεί, στους στρεβλωμένους ευρωπαϊκούς εγκεφάλους, που κατασκευάζουν θερμοκήπια μαζανθρώπων. Μισών και μίζερων ανθρώπων.

«Τα γουρούνια ευχαριστιούνται περισσότερο στον βούρκο παρά στο καθαρό νερό: Ύες βορβόρω ήδονται μάλλον ή καθαρώ ύδατι»! (Ηράκλειτος)

Όμως «Την φωτιά της δημιουργίας τη συντηρούν οι ανυπόταχτοι, οι ανικανοποίητοι, οι τυχοδιώκτες της ψυχής και του πνεύματος.». (Θεοτοκάς).