Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Ο ...μυρμηκολέοντας αντίχριστος έρχεται για ...λίγο μέχρι να ξαναμπεί εκεί που του αρμόζει

Το βδέλυγμα της ανομίας, όπως ονομάζεται στο Ευαγγέλιο ο Αντίχριστος, σε μια σύναξη που έγινε στο Πεκίνο και στην οποία ήταν παρόντες οι 19 μεγαλύτεροι ηγέτες του κόσμου, καθώς και άλλα μεγαλόσχημα πρόσωπα, σε μια πολύ σημαντική ομιλία και αρκετά περιεκτική, έδωσε τις τελευταίες οδηγίες, ώστε αρκετά σύντομα να έρθει η ώρα και επίσημα να εμφανιστεί στον κόσμο, σηματοδοτώντας την αρχή της βασιλείας του πάνω στην επιφάνεια του πλανήτη.

Ας δούμε τώρα τι περιέχει αυτή η ομιλία, μέσα στην οποία γίνονται αναφορές, στην μητρική εταιρία και στα αμέσως επόμενα σχέδια των εξουσιαστών του κόσμου.

Η Ομιλία του Αντίχριστου στους G19 και σε άλλα σημαντικά άτομα, όπως είναι ο Κίσσινγκερ για παράδειγμα, έγινε στο Πεκίνο την Τρίτη 11/11/14.

Την άκουσαν συνολικά κοντά στα 50 άτομα.

Κυρίες και κύριοι.

Χαίρομαι που ξαναβλέπω τις κεφαλές των λαών και ελπίζω σύντομα οι συναντήσεις μας αυτές να είναι και πιο συχνές και βέβαια όχι μυστικές.

Όλο το οικοδόμημα της παγκόσμιας διοίκησης, αλλά και της οικονομίας, αυτό τουλάχιστον που βλέπουν οι πολλοί, είναι έτοιμο να καταρρεύσει, και από κάτω του να αναδυθεί το τέλειο παγκόσμιο διοικητικό σύστημα, αλλά και η παγκόσμια οικονομία που δεν θα κινδυνεύει από τίποτε και από κανέναν.

Τα πάντα είναι έτοιμα. Απομένει η τελική απόφαση και η τελική πράξη.

Είμαι σίγουρος ότι ήδη γνωρίζετε, ότι η νέα διοίκηση, θα έχει κρυστάλλινη διαφάνεια και οι απλοί νόμοι μας, θα πρέπει να εφαρμόζονται από όλους και πρώτα από τα μέλη του παγκόσμιου συμβουλίου κατά γράμμα.

Η οικονομική μου συνεισφορά, θα είναι καταλυτική και περιμένω στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, την αναγνώριση και παγίωση όλων των χρεών, τόσο των κρατικών όσο και εταιρικών οντοτήτων, ώστε να προωθηθεί η εξόφλησή τους, από τα κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν.

Εκείνο που πρέπει να κάνετε, είναι η παγίωση της πίστης των λαών σας, αλλά και των λαών που οικονομικά και όχι μόνο επηρεάζετε, στο ότι είναι απόλυτα αδύναμοι και ανίκανοι να αλλάξουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Φροντίστε να πιέσετε με περισσότερους φόρους και εισφορές, ώστε και οι έχοντες οικονομική άνεση να γονατίσουν.

Όσο για τους τοπικούς πολέμους που συντηρούμε, φροντίστε να γίνουν λίγο πιο ελεγχόμενοι.

Θα λάβετε σχετική ενημέρωση τις αμέσως επόμενες ώρες, από έμπιστα πρόσωπα που ξέρουν να χειρίζονται τέτοιες καταστάσεις.

Καταλαβαίνετε ότι θα αντιμετωπίσετε αυξημένη ένταση μέσα στο προσεχές διάστημα στις χώρες σας αλλά και στις χώρες που ελέγχονται από εσάς, και το μέρος με την περισσότερη άνεση και ασφάλεια είναι σαφώς Κίνα.

Ωστόσο, τα Ιεροσόλυμα είναι το σημείο στο οποίο πρέπει να δηλωθεί η αρχή της παγκόσμιας ειρήνης, πράγμα λογικό διότι εκεί έχουμε τις μεγαλύτερες και διαρκείς έριδες και διότι πρέπει να διαψεύσουμε την λεγόμενη προφητεία του αρχαίου υποδαυλιστή του μίσους εναντίον μας.

Θέλει δεν θέλει, τα Ιεροσόλυμα θα γνωρίσουν ειρήνη, την δική μας ειρήνη.

Επειδή τα πράγματα στην Ρωσία, υπό την θλιβερή και ανόητη ηγεσία του ασήμαντου εκείνου ανθρώπου, οι μέρες του οποίου είναι μετρημένες, δεν επιτρέπουν την απόλυτη εφαρμογή των σχεδίων μας, θα προχωρήσουμε με όλο τον κόσμο εκτός από την ήδη απομονωμένη αυτή χώρα.

Όταν ετοιμαστούμε παντού, αμέσως με την νέα της ηγεσία, θα ακολουθήσει και η Ρωσία.

Συνεχίστε την καλή δουλειά και ο τελικός μας σκοπός πλησιάζει στην εκπλήρωσή του.

Διότι ο καιρός είναι κοντά...




και οι ώρες του ...μετρημένες λέω εγώ!



Όταν έρθει ή κατάρρευση, που δηλώνεται μέσα στο σχέδιο του, θα πρέπει οι άνθρωποι να φύγουν από τις πόλεις γιατί αυτές θα καταλήξουν να είναι πλέον παγίδες θανάτου.

Ό,τι και να κάνουν όμως, όποια κι αν είναι τα σχέδια τους και τα σχέδια του Αντιχρίστου, το σχέδιο του Θεού προωθούν.

Άντε μυρμηκολέοντα εύχομαι σε σένα και τους δούλους σου ...καλή κόλαση