Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Την αποκάλυψη του Ιωάννου...εξηγούν πλέον τα τρέχοντα γεγονότα

Οι Εβραίοι ονόμασαν την επιχείρηση με το κοίτασμα εξόρυξης, με το εβραϊκό όνομα «Λεβιάθαν». Και το ονόμασαν «Λεβιάθαν», γιατί είναι Εβραίοι! Έδωσαν ένα Εβραϊκό όνομα, το όποιο στα Ελληνικά, το Εβραϊκό όνομα «Λεβιάθαν», σημαίνει ΘΗΡΙΟ με δύναμη, που βγαίνει μέσα άπό την θάλασσα.

Αυτό λοιπόν το θηρίο βλέπει ο Ιωάννης και μας το περιγράφει. Και που ευρισκόταν ο Ιωάννης; Τον έβαλε ο Κύριος και κάθισε στην ακρογιαλιά, στην άμμο. Και πράγματι ο Ιωάννης, όταν έβλεπε αυτές τις επτά πλατφόρμες εξόρυξης να βγαίνουν μέσα άπό τα νερά, τι θα έλεγε τότε ότι ήταν; Ξαφνικά άπό μακριά βλέπει επτά κεφάλια να βγαίνουν μέσα άπό τα νερά.

Πώς θα μπορούσε να χαρακτηρίσει τον καιρό εκείνο τις πλατφόρμες; Όπως όταν έβλεπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός τα αεροπλάνα πριν 200 χρόνια, τα ονόμαζε σιδερένια πουλιά, δεν ήξερε πως αλλιώς να τα πει. Βλέπω έλεγε, σιδερένια πουλιά να πετάνε. Δεν μπορούσε να πει, βλέπω αεροπλάνα, γιατί δεν υπήρχε αυτή η λέξη τότε. Και ο Ιωάννης λέει, βλέπω ένα θηρίο να βγαίνει άπό τη θάλασσα, με 7 κεφάλια και το θηρίο αυτό να δίνει δύναμη στα 10 κέρατα, στους 10 βασιλείς – τραπεζίτες !

Έάν λοιπόν, το πρώτο θηρίο είναι το κοίτασμα Λεβιάθαν, που θα δώσει τεράστια οικονομική δύναμη στα δέκα κέρατα, στους δέκα Τραπεζίτες της πόλης Βασιλεία, οι όποιοι αυτή τη στιγμή διαχειρίζονται ως έπί το πλείστον την Οικονομία όλης της γης και άρα έχουν μεγάλη πολιτική επιρροή και εξουσία. Αυτοί είναι που ουσιαστικά κυβερνούν και καθορίζουν και τις τύχες της Ελλάδος, άλλα και τις τύχες όλων των άλλων κρατών. Κι αυτοί, όπως λέει η Αποκάλυψη παρακάτω, θα δώσουν -οι Τράπεζες δηλαδή- θα δώσουν το Χάραγμα σε μικρούς και μεγάλους, ώστε να αλλάξει το οικονομικό σύστημα, να αλλάξει δηλαδή ο τρόπος οικονομικής συναλλαγής. Μας λέγει ακόμη η Αποκάλυψη, ότι όλοι (σχεδόν...) θα προσκυνήσουν αυτό το θηρίο. Και ότι θα αποδεχθούν και θα συνεργαστούν με τους Τραπεζίτες.

Να λοιπόν, που θα προχωρήσουν: θα πάνε να μας δώσουν στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο ένα χάραγμα.

Τα γεγονότα λοιπόν, τρέχουν. Περιμένουμε πλέον και την εμφάνιση του δεύτερου θηρίου με τα δύο κέρατα, έκείνο που θα έχει μορφή προβάτου; δηλαδή ειρηνοποιού. Γιατί έχει δύο κέρατα; Λένε οι Άγιοι, ότι τα δύο κέρατα είναι οι δύο εξουσίες που θα αποκτήσει, θα αποκτήσει πολιτική εξουσία και θρησκευτική, θα χτίσει το Ναό τοϋ Σολομώντος, ανακηρύσσοντας τον εαυτό του θεό. Τότε, θα πετάξει και τη μάσκα και αντί για άρνίο, θα δούμε ότι είναι λύκος! Πόσα χρόνια θα κυβερνήσει το δεύτερο θηρίο; Τριάμισυ. Γιατί τριάμισυ χρόνια; Άφού το πρόσωπο αυτό θα είναι πολιτικό πρόσωπο, άρα θα εκλεγεί στην εξουσία και όπως ξέρουμε, συνήθως οι εκλογές γίνονται σχεδόν κάθε τέσσερα χρόνια.

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

Ο Ιωάννης βλέπει τελικά, γεγονότα ιστορικά, πολιτικά, εθνικά, που εξελίσσονται και πως διαδραματίζονται. Βλέπει ακριβώς ότι θα όδηγηθοϋμε όχι μόνο σε αλλαγή οικονομικού συστήματος, άλλα βλέπει ότι θα γίνει μια παγκόσμια κυβέρνηση, με έναν Παγκόσμιο κυβερνήτη που θα κυβερνάει σ όλη τη γη. Πριν 20 χρόνια, 30, 50 χρόνια, ποιος μιλούσε για Παγκόσμια κυβέρνηση; Δεν υπήρχε καν αυτή η λέξη. Δεν υπήρχε ούτε στο μυαλό κανενός Έλληνα «παγκόσμια κυβέρνηση» και «παγκόσμια οικονομική διαχείρηση του χρήματος».
Σήμερα όμως, μιλάνε όλοι γι αυτό. Πρωθυπουργοί, πρόεδροι, οικονομολόγοι, ισχυρίζονται ότι αυτή είναι η λύση. Οι Αγορές, που κατευθύνουν τις τύχες των λαών και έχουν τη δύναμη στα χέρια τους, κατευθύνουν τα πράγματα προς τα εκεί. Η κρίση αυτή η οικονομική είναι ψεύτικη, είναι τεχνητή, την έχουν δημιουργήσει για να μας οδηγήσουν έκεί που εκείνοι θέλουν... Και όλες αυτές τις καθυστερήσεις που κάνουν οι Πρωθυπουργοί, ξέρετε γιατί τις κάνουν; Για να δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος και να μας οδηγήσουν εκεί που οι Αγορές θέλουν! Όπως ακριβώς έγινε και με την είσοδο Μουσουλμάνων στη χώρα μας. Είχαν προαποφασίσει να κάνουν τις χώρες της Ευρώπης πολυπολιτισμικές. Έτσι αφήσανε τώρα τους Μουσουλμάνους και μπήκανε μέσα στη χώρα μας και σε όλη την Ευρώπη και μας λένε τώρα οι Ευρωπαίοι, ότι πρέπει να υπάρχει η θρησκευτική ελευθερία. Γι αυτό χτίστε τους τζαμιά.

Βλέπετε; Πρώτα επιτρέπουν εσκεμμένα την είσοδο Μουσουλμάνων, για να σου φέρουν μετά υποχρεωτικά και το τζαμί στή χώρα σου. Το ίδιο κάνουν και για την Παγκόσμια Κυβέρνηση. Κάνουν όλα όσα κάνουν, για να οδηγήσουν τους λαούς στην παγκόσμια κυβέρνηση και στην παγκόσμια οικονομική διαχείριση.

Όδηγούν τα πράγματα σήμερα έτσι, ώστε να γίνει μια διεθνής οικονομική κρίση, και να αναζητήσει ο κόσμος μετά, έναν σωτήρα! Μέσα στο σχέδιο αυτό, έχει και ο στρατός τον ρόλο του σε όλα αυτά. Για σκεφθείτε να κτυπήσουν -όπως προμηνύεται- όλοι αυτοί οι πολεμικοί στόλοι που έχουν συγκεντρωθεί στην Άνατολική Μεσόγειο, τη Συρία που είναι το πιο πιθανό ή το Ιράν; Τώρα τελείωσαν με τη Λιβύη, την μηδένισαν, τέλος! Πάνε για το επόμενο κράτος τώρα. "Ενα - ένα τα έχουν πιάσει τα κράτη, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ιράκ, Αίγυπτος, Λιβύη, ένα-ένα τα Μουσουλμανικά κράτη τα μηδενίζουν σαν δυνάμεις. Ποια κράτη έχουν όμως σαν στόχο; Όλα αυτά που είναι γύρω άπό το Ισραήλ. Προστατεύουν με λίγα λόγια το Ισραήλ με όλα αυτά που κάνουν. Στόχο έχουν να πετύχουν την απόλυτη προστασία του Ισραήλ να είναι το Ισραήλ προστατευμένο άπό τις Μουσουλμανικές χώρες.

Τις εντολές τις δίνουν βέβαια τα 10 κέρατα, οι 10 βασιλείς, οι οποίοι όλως τυχαίως και οι 10 έχουν Εβραϊκή καταγωγή. Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε τα ονόματα τους και την καταγωγή τους. Ως πιστωτές λοιπόν των εθνών, λέγουν προς τις Κυβερνήσεις τους, θα κάνετε αυτό, κι εκείνο, για να πάρετε χρήματα ως δάνεια και για να μη ναυαγήσουν τα κράτη σας και χρεωκοπήσουν και οι Κυβερνήσεις υπακούουν τυφλά. Αυτό λοιπόν είπε και η Μέρκελ «δεν άσκούμε έμείς πια πολιτική. Δεν μπορούμε να κάνουμε την πολιτική μας που θέλουμε προς τα Έθνη μας». Γιατί την άσκούν οι 10 «βασιλείς» τοϋ χρήματος που κινοϋν όλα τα νήματα.

Αν λοιπόν ξεσπάσει ένας Πυρηνικός πόλεμος, με το Ιράν ή τη Συρία, τότε θα ναυαγήσουν τα πάντα και προπαντός η διεθνής οικονομία, θα βασιλεύσει παντού η φτώχεια και δεν θα έχουμε να φάμε, όχι μόνο έμείς, η Ελλάδα, άλλα και ολόκληρη η ανθρωπότητα. Εκείνη λοιπόν τη στιγμή, οι δέκα βασιλείς θα προτείνουν και θα προβάλλουν ως μόνη λύση σωτηρίας της οικονομίας, αλλά και της παύσεως τοϋ πυρηνικού ολέθρου, μία Παγκόσμια Κυβέρνηση και έναν κυβερνήτη, ως σωτήρα μας!
Όπως γράφει στην Αποκάλυψη, ανάμεσα άπό τα δέκα κέρατα, βγαίνει και ένα μικρό κέρατο που καταλαμβάνει την εξουσία: Είναι ο Αντίχριστος! Άρα, αυτοί οι δέκα «βασιλείς», πρέπει να αναμένουμε ότι θα προβάλλουν πρώτα κάποιο πρόσωπο σιγά σιγά, δημιουργώντας γύρω άπό το πρόσωπο του μία αίγλη και μία παγκόσμια αποδοχή, για να μας τον προτείνουν μετά για Παγκόσμιο Κυβερνήτη.
Θα πρέπει φυσικά, σύμφωνα με την Αγία Γραφή, να φαίνεται ότι έχει εβραϊκές ρίζες και μάλιστα ότι προέρχεται δήθεν άπό τη γενιά τοϋ βασιλέως Δαβίδ. Η δε μητέρα του, θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε Εβραϊκής καταγωγής, διότι οι Εβραίοι έχουν μητριαρχία και όχι πατριαρχία και να φαίνεται ότι πριν τη σύλληψη του Αντίχριστου, του υίου της ανομίας, ήταν οπωσδήποτε παρθένος, ένώ στην πραγματικότητα, όπως λέγουν οι Πατέρες, θα κάνει ζωή άσωτη.

Αυτοί οι «10 βασιλείς», οι παντοδύναμες αυτές Αγορές, κάποιον θα μας επιβάλλουν σιγά σιγά, μέσα άπό τα ΜΜΕ, ως Παγκόσμιο Κυβερνήτη της γης. Βλέπετε, τα ΜΜΕ έχουν τεράστια επιρροή επάνω στους λαούς. Γευθήκαμε ένα παράδειγμα της δύναμης τους με τον σημερινό Πρόεδρο της Αμερικής! Ποιος ήξερε τον Όμπάμα; Τον ήξερε κανείς; Κανένας δεν τον γνώριζε. Ξαφνικά όμως, τον πρόβαλαν και σιγά σιγά τον επέβαλαν, μάλιστα σε μία χώρα τόσο ρατσιστική, όπως είναι η Αμερική. "Ενας άγνωστος άνθρωπος, που μέσα σε ελάχιστο χρόνο, μέσω των ΜΜΕ τον κάνανε γνωστό και μάλιστα τον ανέβασαν και στη θέση του Προέδρου της Αμερικής! "Εκαναν επίδειξη της μεγάλης δύναμης τους!

Καταλαβαίνετε λοιπόν, πως οδηγούν σήμερα την κατάσταση; Το ίδιο θα προβάλουν και θα επιβάλλουν αυτόν που θα εμφανισθεί ως άρνίο και θα έχει δύο εξουσίες, όπως αναφέρει η Αποκάλυψη και θα μας πούνε: αυτόν ψηφίστε!

Όταν εμφανισθεί επίσημα ο υιός της ανομίας, ο Αντίχριστος, ο όποιος θα είναι άνθρωπος όπως κι έμείς, άλλα μέσα του θα κατοικεί όλος ο Εωσφόρος, θα μας πουν τότε οι Αγορές: «για να λυθεί το Παγκόσμιο οικονομικό πρόβλημα, κάντε ένα, δύο, τρία, τέσσερα πράγματα στα έθνη σας κι έτσι θα ξανανοίξουν οι τράπεζες και θα ξανατρέξει το χρήμα.

Κι εκεί εμείς που θα πεινάμε, ξαφνικά θα μας ξαναδίνουν ένα μισθό πλουσιοπάροχο! Πέστε μου, έάν μετά άπό έναν μεγάλο πόλεμο και μία μεγάλη πείνα, προτείνουν οι Αγορές ένα πρόσωπο δικό τους για να κυβερνήσει ως σωτήρας, ποίος θα τον αρνηθεί;

Να είσθε βέβαιοι ότι οι λαοί θα τον ψηφίζουν με τα δυό τους χέρια και θα τον προσκυνούν, ως λυτρωτή και σωτήρα τους, μετά άπό τις φοβερές καταστροφές ενός πολέμου και μια αβάσταχτη πείνα!

Όλη αυτή η δυστυχία θα σταματήσει τότε, άλλα μόνο για όποιον πάρει το χάραγμα ατό χέρι η στο μέτωπο και αποδεχθεί τον Παγκόσμιο Ηγέτη. Θα μας πουν τότε, για να έχουμε μια παγκόσμια ασφάλεια και ότι δεν θα ξαναφτάσουμε στα ίδια, δεν θα πρέπει να φοροδιαφεύγει πλέον κανείς.

Ξεκινάμε όντως μία νέα εποχή! Να είστε βέβαιοι ότι ο νέος σωτήρας, τότε θα βγει παμψηφεί ως παγκόσμιος ηγέτης, άφού ήδη πιο πριν τα 10 κέρατα θα έχουν φροντίσει να τον έχουν προβάλλει αρκετά και να έχει μία παγκόσμια αποδοχή, ως, "....ένα πρόσωπο καλοσυνάτο, φιλάνθρωπο, έναν ηγέτη που ποτέ δεν έγινε αιτία σκανδάλου. Ηλικίας; 30 ετών περίπου, όσο και ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός.

Πόσα χρόνια θα κυβερνήσει ο νέος παγκόσμιος ηγέτης ; Τρισήμισυ, λέγει η Αποκάλυψη. Όλοι όμως οι πολιτικοί, μήπως τρισήμισυ χρόνια περίπου δεν κυβερνάνε; Δεν μένουν πιο πολύ στην εξουσία. Μετά ξανακάνουν εκλογές και επανεκλέγονται. Θα μας δώσει ο νέος ηγέτης λοιπόν, τα πάντα ξανά τα προς το ζειν. Γι αυτό λένε οι Πατέρες, ότι στην αρχή θα φάει ο κόσμος με χρυσά κουτάλια, αυτοί βέβαια που θα τον αποδεχθούν και θα τον ψηφίσουν και φυσικά θα πάρουν και το χάραγμα του… Οι υπόλοιποι, θα στερούνται, θα συνεχίσουν να ζουν με πείνα και με αβάσταχτες στερήσεις.

Έάν, όπως λέγουν κάποιοι άγιοι Πατέρες, παραμείνει στην εξουσία επτά έτη, τρισίμισυ έτη ανάκαμψης και τρισίμισυ μετά αποκάλυψης του πραγματικού του προσώπου, τότε μετά άπό τα πρώτα τρισίμισυ χρόνια θα κάνει πάλι εκλογές. Για να πάρει άλλη μία τετραετία. Άλλα μόλις πάρει τη δεύτερη τετραετία, θα πετάξει τη μάσκα του και θα τα κάνει σαν τον Σημίτη.

Τι έκανε ο Σημίτης, θυμόσαστε; Είχε πει στο μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, στην πρώτη τετραετία του, ότι δεν θα βγουν οι νέες ταυτότητες και δεν θα αλλάξει τίποτα άπό τις ταυτότητες, έάν δεν συννενοηθεί με την Ιερά Σύνοδο και με τον Αρχιεπίσκοπο.

Έμεινε δε ήσυχη η Ιερά Σύνοδος τότε... Εξαπατήθηκε.

Και μόλις πήρε τις εκλογές ο Σημίτης, στη δεύτερη τετραετία του, πέταξε τη μάσκα του και το πρώτο νομοσχέδιο που πέρασε, ήταν οι ταυτότητες, αυτές που έβγαλε και κυκλοφορούν σήμερα, χωρίς το θρήσκευμα επάνω σε αυτές. Τότε δε, θα θυμόσαστε ότι ο Χριστόδουλος εκνευρίστηκε, γιατί θεώρησε ότι εξαπατήθηκε η Εκκλησία και η Ιερά Σύνοδος και έκανε τα μεγάλα συλλαλητήρια, σαν αντίδραση αυτής της εξαπάτησης άπό τον Σημίτη.

Όπως και σήμερα, η αντίδραση τοϋ κόσμου, γίνεται εξαιτίας του ότι μειώνονται συνέχεια οι μισθοί και οι συντάξεις.

Οι ηγέτες συνήθως εξαπατούν τους λαούς για να πάρουν την εξουσία στα χέρια τους. Έτσι και ο Αντίχριστος, δεν θα μας πει «είμαι ο Αντίχριστος», αντιθέτως θα τον παρουσιάσουν τα ΜΜΕ ως μεγάλο Ηγέτη, με πολλά προσόντα. Ως άνθρωπο ενάρετο, φιλάνθρωπο, είρηνιστή, άξιο να αναλάβει την Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Λέγουν οι άγιοι μας και ιδιαίτερα ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, ότι θα επικρατήσει, όχι μόνον στο Ναό τοϋ Σολομώντα, άλλα και στις εκκλησίες τοϋ Χριστού. Που σημαίνει, ότι οι Πατριάρχες, επίσκοποι, αρχιερείς και ιερείς, δεν θα τον αντιληφθούν και θα τον βάζουν και μέσα ατούς Ναούς μας...

ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ Σ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ...

Έτσι λοιπόν, στην πρώτη περίοδο διακυβέρνησης του Αντίχριστου, θα περάσουν όλοι καλά, όσοι φυσικά τον αποδεχθούν και πάρουν και το χάραγμα του.
Στη δεύτερη όμως περίοδο διακυβέρνησής του, ουαί και άλλοίμονο σε εκείνους που τον αποδέχθηκαν κι έχουν λάβει το χάραγμα του ! Θα ξεσπάσει όλο το μίσος του προς όλους τους λαούς, γιατί θα βγάλει τη μάσκα του και θα δείξει ότι είναι ο Εωσφόρος, ένας άνθρωπος που μέσα του έχει τον ίδιο τον Εωσφόρο, τον ίδιο τον διάβολο και ο διάβολος άνθρωποκτότονος ήταν και είναι, άπ’ αρχής, θα τους λιανίσει τότε όλους!
Το τι θα υποφέρουν, λένε οι Άγιοι Πατέρες, αυτοί που θα λάβουν το χάραγμα του δεν περιγράφεται! Αυτοί όμως που δεν θα το πάρουν, θα τους σκεπάζει τότε η Χάρις τοϋ Θεού. Και όπως μας προτρέπουν σύγχρονοι άγιοι, δεν πρέπει να είμαστε μόνοι μας, άλλα δεκαπέντε - είκοσι άτομα μαζί, για να μπορεί ο ένας να βοηθάει τον άλλο. Και όσοι άξιωθούν άπό το Χριστό, θα μαρτυρήσουν άπό τον Αντίχριστο. Γιατί για να μαρτυρήσεις, πρέπει να επιλεγείς άπό τον ουρανό. Το μαρτύριο είναι μεγάλο πράγμα! Είναι τιμή για έναν άνθρωπο να μαρτυρήσει για τον Θεό! Ο Θεός θα επιλέξει λοιπόν εκείνους οι όποιοι θα μαρτυρήσουν!
Θα είναι δε, φρικτά έκείνα τα μαρτύρια. Άλλοίμονο όμως σ’ εκείνους που θα πάρουν το χάραγμα τοϋ Αντίχριστου! Διότι τα τρισίμισυ χρόνια της απόλυτης κυριαρχίας του, δεν θα μπορέσουν να σταθούν σε χλωρό κλαρί, όλοι αυτοί που τον δέχθηκαν και πήραν το χάραγμα του.

 Ο χρόνος είναι πολύ κοντά. Να έτοιμάζεσθε με προσευχή, με νηστεία, θεία Κοινωνία, να μάθουμε άπό τώρα να τρώμε λιγότερο, για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε.

Ξεχάστε τις ανέσεις. Ξεχάστε ότι θα έρθει κάτι καλύτερο… Διότι μετά άπό λίγο καιρό θα δούμε να χτίζεται και ο Ναός του Σολομώντος, που σημαίνει το τέλος πλέον...
Είναι κοντά η Δευτέρα Παρουσία τοϋ Κυρίου μας! Αυτήν που με λαχτάρα αναμένουμε τόσα χρόνια τώρα.