Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Αποκάλυψη: Ο άνθρωπος δεν πήγε ποτέ στην σελήνη!


Υπάρχουν κάποιοι οπαδοί του μυρμηκολέοντα, που επιβάλλουν το σκοταδισμό και τη μυστικότητα των επιχειρήσεών τους. Έτσι σκηνοθέτησαν - στην έρημο της Αμερικής - την... επίσκεψη του ανθρώπου στο φεγγάρι κι εξαπάτησαν μαζί με τα Μ.Μ.Ε. και την επιστημονική κοινότητα - που δεν έκαναν ποτέ σημαντικά ερωτήματα - σχεδόν όλη τη γη, παρουσιάζοντας πλαστές φωτογραφίες και πλαστά video, για να αρπάξουν επιχορηγήσεις 12 τρισεκατομμυρίων, που θα τους βοηθούσαν στις σκοταδιστικές τους επιχειρήσεις.

 
Πρέπει να γνωρίζετε ότι:

  • Ο κατασκευαστής των διαστημικών σκαφών, δεν πήρε ποτέ NOBEL και οι σημειώσεις του - ενώ έπρεπε, να είναι σε όλα τα μουσεία - εξαφανίστηκαν!!!
  • Η καμπίνα των αστροναυτών στην πραγματικότητα, ήταν μικρότερη κι αυτό σημαίνει, ότι οι εικόνες τραβήχτηκαν σε εξομοιωτή!!!
  • Στις φωτογραφίες - που τράβηξαν στη... Σελήνη - οι σκιές των πραγμάτων, ήταν ή σε λάθος θέση ή σε δύο πλευρές, από τους προβολείς που χρησιμοποιούσαν!!!
  • Οι πέτρες ήταν λείες αν και δεν υπήρχε αέρας!!!
  • Ο ήλιος είχε «στεφάνι», που σημαίνει, ότι ήταν... προβολέας κι όχι ήλιος!!!
  • Κάτω από το σκάφος προσελήνωσης δεν υπήρχε κρατήρας, ούτε καπνός, ούτε τεράστια σύννεφα σκόνης!!!
  • Οι αστροναύτες δεν πρωτοπάτησαν σε πέτρα, αλλά σε χώμα!!!
  • Αφού δεν υπάρχει υγρασία, στους 250 βαθμούς θερμοκρασία, πώς οι ρόδες του τζιπ και οι μπότες των αστροναυτών άφηναν ίχνη... σαν στο χιόνι;
  • Η σκόνη από το τζιπ πίσω τους δεν έκανε τη φυσική καμπύλη, αλλά ανέβαινε κατακόρυφα. Έδειχνε ότι υπήρχε βαρύτητα. Έτσι αποδεικνύεται ότι το βίντεο τραβήχτηκε στη γη!!!
  • Η πυροδότηση της ατράκτου στη Σελήνη, έπρεπε να βγάλει σκούρο καπνό, αλλά εμείς δεν τον είδαμε καθόλου σκούρο.
  • Οι σκιές των αστροναυτών ήταν τριπλάσιες και της ατράκτου η σκιά, ήταν... μονή!!!

Πρέπει να αναρωτηθείτε:

  • Πώς τράβηξαν video και φωτογραφίες σε 250 βαθμούς θερμοκρασία, αφού τα films της KODAK, θα καίγονταν στους 150 βαθμούς και οι αστροναύτες θα είχαν ψηθεί;
  • Γιατί δε φωτογράφησαν από το φεγγάρι τ’ αστέρια (είπαν ότι δεν τα έβλεπαν. Πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό, όταν η γη αντανακλά φως και τα αστέρια μοιάζουν, σαν προβολείς αυτοκινήτων;)
  • Πώς είναι δυνατόν έξω από το «διαστημόπλοιο» να φαίνεται το διάστημα άλλες φορές μπλέ και άλλες φορές άσπρο, τη στιγμή που είναι μαύρο;
  • Πως γίνεται να φωτίζεται η άτρακτος, τη στιγμή που δεν υπάρχει ατμόσφαιρα;
  • Πώς ο ήλιος είχε ακτίνες, αφού δεν υπάρχει ατμόσφαιρα στη Σελήνη;
  • Γιατί δεν πέταξαν μια μπάλα ψηλά, για να δούμε ότι δεν υπάρχει βαρύτητα
Η Γη που διαφοροποιείται από τους άλλους πλανήτες, διαθέτει ατμόσφαιρα, η οποία την προστατεύει από την ακτινοβολία.

 Έξω από τη μαγνητόσφαιρα, που απέχει 1.000.000 περίπου χιλιόμετρα, δεν είναι δυνατόν να υπάρχει ζωή και ιδιαίτερα τα χρόνια 1968 έως το 1972, που οι φλόγες του ηλίου, ήταν οι θερμότερες στην ιστορία του και η ακτινοβολία του θανατηφόρος.

Η επίσκεψη του ανθρώπου στη Σελήνη, ήταν ΑΔΥΝΑΤΗ.

Και η μοναδική προστασία, που θα μπορούσε να υπάρχει, ήταν η επικάλυψή του σκάφους και των αστροναυτών με μόλυβδο και δεν την είχαν.

Δεν απορείτε ακόμη:

  • Πώς οι γυναίκες των αστροναυτών, τους άφηναν να πάνε στη Σελήνη, εφόσον κινδύνευαν και κινδυνεύουν από καταστροφή των χρωμοσωμάτων, του σπέρματος και σίγουρα και από άλλα προβλήματα κατά την επιστροφή τους;
  • Πώς, τόσο καιρό, μένουν στο... διάστημα, χωρίς να κάνουν σεξ;
  • Πώς και δεν κάνουν πειράματα για την τεκνοποίηση στο διάστημα; Να δουν πώς θα γεννηθεί ένα παιδί στο... διάστημα; Με τι συμπτώματα;
  • Ή γιατί οι υπεύθυνοι της ΝΑSA, δεν ελέγξαν ΠΟΤΕ τα διαστημόπλοια για ραδιενέργεια, όταν επέστρεφαν από τη... Σελήνη;
Ξύπνα λαεεέ, ξύπνα παγκόσμιε πολίτηηη.

 Ο άνθρωπος, δεν πήγε ΠΟΤΕ στο φεγγάρι!!! Μας «δουλεύουν» κανονικά.

 Ακόμη και το «διαστημόπλοιο» Τσάλετζερ, αυτοί το κατέστρεψαν, διότι, για πρώτη φορά θα πήγαιναν πολίτες στη «Σελήνη» και θα καταλάβαιναν τη Μεγάλη Απάτη. Θυμηθείτε, πώς υπερπροέβαλαν τη δασκάλα, που θα πήγαινε κι αυτή στη... Σελήνη!!! Το κατέστρεψαν, για να φοβηθούν οι Αμερικανοί πολίτες, να μη ζητούν να ταξιδεύουν, για να μη καταλάβουν τη Μεγάλη Απάτη.

 Και οποιοδήποτε διαστημόπλοιο καταστραφεί στο μέλλον, θα είναι έργο των Σιωνιστών Εβραίων για να προκαλέσουν μεγαλύτερο οικονομικό πρόβλημα στην Αμερική, να τους αναγκάσουν να επιταχύνουν τον πόλεμο με το ΙΡΑΚ δήθεν για το πετρέλαιο, αλλά οι λόγοι θα είναι αφενός η καταστροφή του Ιράκ για να μπορέσουν να ρίξουν το Ιερό Τέμενος του Ομάρ και αφετέρου ο εξαναγκασμός των Αμερικανών να καταργήσουν το δολάριο και να δεχθούν το ΕΥΡΩ ως παγκόσμια οικονομική μονάδα.

 Μην βλέπετε, μερικούς ημέτερους πλούσιους που «πάνε» στη... Σελήνη. Αυτοί, είναι μέλη του τυφλού μισάνθρωπου μηρμυκολέοντα και ο ρόλος τους, είναι μόνο να παραπλανούν τους αφελείς κι όχι μόνον.

 Τίποτε δε γίνεται χωρίς πρόγραμμα. Πήραν τα τρισεκατομμύρια του Αμερικανικού λαού και τώρα, θέλουν ν’ αποδείξουν, ότι ο Λόγος του Θεού, μέσα στην Αγία Γραφή, ψεύδεται και ότι ο άνθρωπος είναι θεός!!!

 Βλέπουμε ακόμη - κατά καιρούς - σε τηλεοπτικές ταινίες, να μας παρουσιάζουν ζωή από άλλους πλανήτες και άλλα παιδαριώδη, όπως την εμφάνιση μη γήινων σκαφών κ.ά.

 Για τους σώφρονες ανθρώπους, που μελετούν προσεκτικά την Αγία Γραφή, αυτά όλα είναι ψεύτικα και παραπλανητικά.

Άλλωστε και το ερευνητικό κέντρο, που μελετούσε για τους εξωγήινους, σταμάτησε να χρηματοδοτείται και δεν υφίσταται πλέον, αφού οι επιστήμονες - ερευνητές, δεν ανακάλυψαν ΤΙΠΟΤΕ!

 
Και το ερώτημα είναι: Υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες;

Η απάντηση είναι ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ.

 Ο Θεός έφτιαξε ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΓΗ και τους ανθρώπους λίγο κατώτερους από τους αγγέλους, με σκοπό να τους κάνει αγγέλους αργότερα.

 Οι άνθρωποι θα γνώριζαν τι θα πει πείνα, κρύο, φόβος, πόνος, θλίψη, αχαριστία, θάνατος και ακυβερνησία.

Έτσι οι άνθρωποι και οι άγγελοι, θα αντιλαμβάνονταν την καθολική αδυναμία τους και θα ζητούσαν όλοι μαζί, την Βασιλεία του Ενός και Μοναδικού Τριαδικού και Μεγάλου Θεού, του Πατρός και του Υιού - του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού - και του Αγίου Πνεύματος.

 Έτσι, Ο - τα πάντα - κτίσας, χωρίς να μας στερήσει το αυτεξούσιο, θα μας αποδείξει, ότι χωρίς τη δική Του διακυβέρνηση δε μπορούμε να κυβερνηθούμε.

 Το πρόγραμμά Του λοιπόν, δεν χρειαζόταν δεύτερη γη, για ν’ αποδείξει ξανά κάτι στους ανθρώπους ή στους αγγέλους.

 Ας ζητούμε λοιπόν διακαώς τη διακυβέρνηση του Θεού, ευχαριστώντας Τον για όλα και να μη προσπαθούμε ν’ ανοίξουμε τρύπες στο... νερό και χάνουμε τον πολύτιμο χρόνο μας.

 
Ο Τριαδικός Θεός, είναι Ένας και Μοναδικός και δε μας έχει πει ΠΟΤΕ ψέματα.

 
Και η γη στην οποία ζούμε είναι μία και μοναδική. Κι όπως μας έχει υποσχεθεί, θα φτιάξει νέα και άφθαρτη γη.