Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Πώς έγινε η δημιουργία του Θείου εμβρύου; Η λογική ερμηνεία του φαινομένου της γενήσεως του Ιησού Χριστού

Όπως η Θεία Λειτουργία αρχίζει με τον όρθρον, έτσι και η αγία γέννησις του Ιησού, έγινε από την παρθένο Μαρία, η οποία στις εικόνες συμβολίζεται με τα αρχικά ΜΡ - ΘΥ.

Η ΑΓΙΑ ΓΕΝΝΗΣΙΣ=549
ΜΡ+ΘΥ=549
ΟΡΘΡΟΣ=549  (όπου Α=1,Β=2, Γ=3 κλπ)
(Μπείτε και δείτε αναλυτικά του λεξαρίθμους εδώ: http://www.lexarithmos.gr/?page_id=104)

Το Θείον βρέφος εγεννήθη εις την Βηθλεέμ και ως μέρος του Θείου τρισυποστάτου όντος, είναι ο καλούμενος Υιός του Πατρός.

ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΒΡΕΦΟΣ ΕΓΕΝΝΗΘΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΒΗΘΛΕΕΜ=2201
ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ=2201
ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΝ ΟΝ=2201

Η παρθένος Μαρία επελέγη για την ενανθρώπισιν του Θεού Λόγου και έτεκε το Θείον έμβρυον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΑΡΙΑ=667
ΘΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ=667
ΕΜΒΡΥΟΝ=667

Δεν είναι καθόλου τυχαίον το γεγονός της ισοψηφίας των φράσεων ο Ευαγγελισμός και το Έμβρυον, διότι ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, είχε σαν αποτέλεσμα την δημιουργία του Θείου Εμβρύου.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ=1037
ΤΟ ΕΜΒΡΥΟΝ=1037

Πώς όμως έγινε η δημιουργία του Θείου εμβρύου; Οι θεολόγοι και οι ιερείς περιορίζονται με το να λέγουν θαυματουργικώς. όχι, έτσι δεν υπάρχει πνευματική πρόοδος και δεν επιλύονται οι απορίες του κόσμου.

Η εκκλησία θα πρέπει να εντάξει στο πρόγραμμά της τα μαθήματα της φιλοσοφίας και της πυρηνικής φυσικής, προκειμένου να προσεγγίσει κάποιες αναπάντητες ερωτήσεις, που έχουν οι πιστοί μέχρι σήμερα.

Πρέπει επιτέλους ο κόσμος να κατανοήσει ότι δεν υπάρχουν θαύματα, διότι όλα τα φαινόμενα, που λαμβάνουν χώρα εις το σύμπαν, υπακούουν στους νόμους του Τριαδικού Θεού και Δημιουργού του σύμπαντος.

Τούτο σημαίνει, ότι ακόμη και η γέννησις του Ιησού Χριστού, είναι δυνατόν να ερμηνευθεί δια της επιστημονικής σκέψης.

Όταν ο "άγγελος" είπε στην Μαρία "ο Κύριος μετά σού", τι εννοούσε;
Δια του λόγου των Ελληνικών, λαμβάνουμε το βαθύτερο νόημα το οποίο είναι η αντιύλη των ηλεκτρονίων, δηλαδή το αντιηλεκτρόνιον. Για να γίνουμε πιό σαφείς, πρέπει να αναφέρουμε, ότι η κρούση των φωτονίων με έναν υλικόν πυρήνα δημιουργεί ύλη και αντιύλη. Στη συνέχεια η αντιύλη με την αλλαγή της πολικότητος του ηλεκτρικού φορτίου την αντιστροφή της περιστροφής (σπίν) και της μαγνητικής ροπής μετατρέπεται σε ύλη και δίδονται οι γενετικές πληροφορίες για την δημιουργία της ζωής.

Θα μπορούσαμε να υποθέσουμε λοιπόν έστω και θεωρητικά ότι η  παρθενογέννησης του Ιησού έγινε με κρούσιν φωτονίων επί υλικών πυρήνων της μήτρας της Μαρίας.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΑ ΣΟΥ=7719
ΤΟ ΑΝΤΙΗΛΕΚΤΡΟΝΙΟΝ=7719

Βεβαίως η διαδικασία που περιγράψαμε προηγουμένως πρέπει να παρακάμψει σοβαρά προβλήματα της κυματομηχανικής, που δυστυχώς δεν έχουμε τις απαιτούμενες γνώσεις για να αναφέρουμε.

Η πανσοφία του Θεού και Δημιουργού όλων των φυσικών νόμων, αρκεί για να παρακάμψει όλα αυτά τα εμπόδια και να επιτύχει την παρθενογέννηση του Ιησού.

Η ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΗΣΙΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ=11870
Η ΠΑΝΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΣΤΙΝ=11870